reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Dobrej nocki :)

Ja też mam w rodzinie kilka osób, które ziółka nieźle wykurowały :) Mój tata po specjalnych beduińskich przywiezionych z Egiptu pozbył się kamieni w nerkach :) Ale jakoś łatwiej mi wierzyć w ich działanie na innych niż na mnie...

reklama
Dobrej nocki :)

Ja też mam w rodzinie kilka osób, które ziółka nieźle wykurowały :) Mój tata po specjalnych beduińskich przywiezionych z Egiptu pozbył się kamieni w nerkach :) Ale jakoś łatwiej mi wierzyć w ich działanie na innych niż na mnie...

no Dziewczynki! ale się rozpisałyście znowu.. :laugh: nie było mnie raptem dzień - a tu tyle czytania!! ::)
ja dziś miałam od rana baaardzo pracowity dzień- rano byłam na badaniu (PRL- jeszcze nie wiem jak wynik, bo nie dotarłam po odbiór..), a potem...malowaliśmy z mężem pokój ;D wiecie co- to jest robota! cały dzień nam zszedł,a teraz padam.. ::)
jutro czeka mnie jeszcze sprzątanie.., ale kolorek wyszedł śliczny ;D pastelowy, ciepły żółty :) jak nam zapału starczy, to za 2 dni malujemy drugi pokój- a co ;D lepszy urlop aktywny, niż siedzenie i nicnierobienie ;D

no Dziewczynki! ale się rozpisałyście znowu.. :laugh: nie było mnie raptem dzień - a tu tyle czytania!! ::)
ja dziś miałam od rana baaardzo pracowity dzień- rano byłam na badaniu (PRL- jeszcze nie wiem jak wynik, bo nie dotarłam po odbiór..), a potem...malowaliśmy z mężem pokój ;D wiecie co- to jest robota! cały dzień nam zszedł,a teraz padam.. ::)
jutro czeka mnie jeszcze sprzątanie.., ale kolorek wyszedł śliczny ;D pastelowy, ciepły żółty :) jak nam zapału starczy, to za 2 dni malujemy drugi pokój- a co ;D lepszy urlop aktywny, niż siedzenie i nicnierobienie ;D

reklama
Do góry