reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Elżbietko , jak się czujesz? Kiedy idziesz na badania? Trzymam kciuki za Ciebie kochana! Na pewno będzie dobrze!
Ja dzisiaj ok 17 będę miała wyniki swoich badań hormonalnych. Mąż mi odbierze wracając z pracki :) Tak bardzo chciałabym żeby dobrze wyszły, albo żeby okzało sie że jest coś bardzo łatwego do leczenia i że w następnym miesiącu będę już mamusią... to moje największe marzenie...

reklama
Elżbietko , jak się czujesz? Kiedy idziesz na badania? Trzymam kciuki za Ciebie kochana! Na pewno będzie dobrze!
Ja dzisiaj ok 17 będę miała wyniki swoich badań hormonalnych. Mąż mi odbierze wracając z pracki :) Tak bardzo chciałabym żeby dobrze wyszły, albo żeby okzało sie że jest coś bardzo łatwego do leczenia i że w następnym miesiącu będę już mamusią... to moje największe marzenie...

Ines , dzięki za pamięć :) czuje sei całkeim dobrze, tylko ciągle boli mnie głowa :(. jutro z rana idziemy z mężem (tzn on idzie ze mna) do neurochirurga, on nam powie co dalej, skieruje albo na rezonans, albo na oddział do szpitala. sama nie wiem co lepsze... na oddziale konkretniejsza diagnostyka i szybciej, ale to szpital ::).
i zobaczysz, ze jestes zdrowiutka, a twoja fasolak juz czyha za rogiem i nieługo cie dopadnie ;D

axxa , nie martw sie, bedzie dobrze, w końcu sie doczekamy naszych skarbów!! wierze w to całym sercem!!
ja tez bezobjawowo, nawet na @ nic nei ma... chociaz brzuch dzisiaj pobolewał, a raczej takie pieczenie w dole brzucha, ale takie coś to ja juz mam ze 2 tygodnie ::) ::) ::). cierpliwie (??) czekam na swoja kolejkę :), Lana, troche pchnie do przodu, dzięki ci Lana za to!! :) :)

Ines , dzięki za pamięć :) czuje sei całkeim dobrze, tylko ciągle boli mnie głowa :(. jutro z rana idziemy z mężem (tzn on idzie ze mna) do neurochirurga, on nam powie co dalej, skieruje albo na rezonans, albo na oddział do szpitala. sama nie wiem co lepsze... na oddziale konkretniejsza diagnostyka i szybciej, ale to szpital ::).
i zobaczysz, ze jestes zdrowiutka, a twoja fasolak juz czyha za rogiem i nieługo cie dopadnie ;D

axxa , nie martw sie, bedzie dobrze, w końcu sie doczekamy naszych skarbów!! wierze w to całym sercem!!
ja tez bezobjawowo, nawet na @ nic nei ma... chociaz brzuch dzisiaj pobolewał, a raczej takie pieczenie w dole brzucha, ale takie coś to ja juz mam ze 2 tygodnie ::) ::) ::). cierpliwie (??) czekam na swoja kolejkę :), Lana, troche pchnie do przodu, dzięki ci Lana za to!! :) :)

reklama
Do góry