reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Majka76 super, że z nogą lepiej :)
LANA oby@ nie rozwinęła się do soboty!! niech się lepiej fasolka rozwija ;)
ja umówiłam się na poniedziałek do gina- niech sprawdza co się dzieje???
@ cały czas nie mam, ale testów mam póki co trochę dość.. :(
jeżeli to fasloka- to jakoś nie chce się ujawnić :(

reklama
Majka76 super, że z nogą lepiej :)
LANA oby@ nie rozwinęła się do soboty!! niech się lepiej fasolka rozwija ;)
ja umówiłam się na poniedziałek do gina- niech sprawdza co się dzieje???
@ cały czas nie mam, ale testów mam póki co trochę dość.. :(
jeżeli to fasloka- to jakoś nie chce się ujawnić :(

Witam
U mnie wstręte cykle też sobie ze mną żartują. Zawsze miałam 30 dniowe, punktualnie jak w zegarku, tymczasem w zeszłym miesiącu wstrętna @ zawitała 24 dnia cyklu, a w tym miesiącu, jest już 29 i wciąż jej nie widać na horyzoncie
. Jutro jest jej dzień, więc tylko czekać jak mnie zaleje. choć ból brzucha dziś chwilowo ustał, to i tak jestem pewna, że ta @ wstręciucha wkrótce do mnie zawita. W tym miesiącu czekam na nią z niecierpliwością. Kupiłam teściki owulacyjne i już chciałabym zacząć testowanko!! A tu jak na złosć @ wciąż nie widać i nie widać :)

Witam
U mnie wstręte cykle też sobie ze mną żartują. Zawsze miałam 30 dniowe, punktualnie jak w zegarku, tymczasem w zeszłym miesiącu wstrętna @ zawitała 24 dnia cyklu, a w tym miesiącu, jest już 29 i wciąż jej nie widać na horyzoncie
. Jutro jest jej dzień, więc tylko czekać jak mnie zaleje. choć ból brzucha dziś chwilowo ustał, to i tak jestem pewna, że ta @ wstręciucha wkrótce do mnie zawita. W tym miesiącu czekam na nią z niecierpliwością. Kupiłam teściki owulacyjne i już chciałabym zacząć testowanko!! A tu jak na złosć @ wciąż nie widać i nie widać :)

Wiecie co wredne są te nasze cykle jak nic -ja też wychodze z założenia ,że jak mnie ma zalać to niech zalewa a nie taka niepewność -zaczyna mnie to wszystko juz denerwować :mad:

Wiecie co wredne są te nasze cykle jak nic -ja też wychodze z założenia ,że jak mnie ma zalać to niech zalewa a nie taka niepewność -zaczyna mnie to wszystko juz denerwować :mad:

Oj tak, to życie w niepewności jest dołujące :mad: Ale z drugiej strony choć przez te krótkie chwile mamy nadzieję, że są w nas nasze kochane fasolki ;) LANA kochana testowałaś już, czy nadal wstrzymujesz się do soboty?? Może spróbuj dziś już, bo może wkrótce na Twoim teście pokażą się dwie piękne II

Oj tak, to życie w niepewności jest dołujące :mad: Ale z drugiej strony choć przez te krótkie chwile mamy nadzieję, że są w nas nasze kochane fasolki ;) LANA kochana testowałaś już, czy nadal wstrzymujesz się do soboty?? Może spróbuj dziś już, bo może wkrótce na Twoim teście pokażą się dwie piękne II

reklama
Do góry