reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Witajcie Kochane!
Ja się dzisiaj juz nieco lepiej czuję. wstrętne przeziębienie już sobie powoli odchodzi, dostałam antybiotyk i szybko działa :)
A co do staranek... to @ powoli słabniei niedługo startujemy ;) Wczoraj robiłam badanka - prolaktynę, FSH, LH, testosteron i estradiol - tak jak radziła Elżbietka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam wrażenie że mam pokręcone coś z tymi hormonkami...Może wyniki nawet dzisiaj będą! Bardzo jestem ciekawa.
Axxa, Anusienka kiedy testujecie? Trzymam kciukaski!!!!
Elżbietko odezwij się! Jak się czujesz? Kiedy będziesz szła na badania? Trzymaj sie Kochana! Będzie na pewno dobrze  :-*
Lana jak teścik? Robiłaś dzisiaj?
Zebrra trzymam kciuki za następny cykl! Musi się w końcu udać.
Cleo doskonale Cię rozumiem z tą niecierpliwością w oczekiwaniu :( też to źle znosze... ten anestezjolog to całkiem niegłupi pomysł  ;D

reklama
Witajcie Kochane!
Ja się dzisiaj juz nieco lepiej czuję. wstrętne przeziębienie już sobie powoli odchodzi, dostałam antybiotyk i szybko działa :)
A co do staranek... to @ powoli słabniei niedługo startujemy ;) Wczoraj robiłam badanka - prolaktynę, FSH, LH, testosteron i estradiol - tak jak radziła Elżbietka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam wrażenie że mam pokręcone coś z tymi hormonkami...Może wyniki nawet dzisiaj będą! Bardzo jestem ciekawa.
Axxa, Anusienka kiedy testujecie? Trzymam kciukaski!!!!
Elżbietko odezwij się! Jak się czujesz? Kiedy będziesz szła na badania? Trzymaj sie Kochana! Będzie na pewno dobrze  :-*
Lana jak teścik? Robiłaś dzisiaj?
Zebrra trzymam kciuki za następny cykl! Musi się w końcu udać.
Cleo doskonale Cię rozumiem z tą niecierpliwością w oczekiwaniu :( też to źle znosze... ten anestezjolog to całkiem niegłupi pomysł  ;D

Inesuniu ja tym razem sie nie wyrywam z testowaniem - bo już w zeszłym miesiącu sie miałam z pyszna.

A coś u mnie delikatne plamki??- dziś poszłam zrobić progesteron? więc nie wiem czy coś z tego będzie??

Ach szkoda gadać

Inesuniu ja tym razem sie nie wyrywam z testowaniem - bo już w zeszłym miesiącu sie miałam z pyszna.

A coś u mnie delikatne plamki??- dziś poszłam zrobić progesteron? więc nie wiem czy coś z tego będzie??

Ach szkoda gadać

Dziewuszki teścik jutro robie z krwi ,życzcie mi powodzenia,ja zaczynam coś sobie roić i wymyślam ,że może ten brak @ to jakieś torbiele,albo jakieś zaburzenia hormonalne,ale byłam przecież miesiąc temu u gina i mnie badała i byłam zdrowa -rany ale zaczynam wymyślać ,chyba nerwy mi puszczają,nic nikomu na razie nie mówie o przypuszczalnej ciąży do póki się nie pokaże na teście i usg tego niepotwierdzi ,ale się boję :( A pogoda do bani leje i ogólnie jest FUJ,FUJ :( A HUMOREK TAKI SOBIE :)

Dziewuszki teścik jutro robie z krwi ,życzcie mi powodzenia,ja zaczynam coś sobie roić i wymyślam ,że może ten brak @ to jakieś torbiele,albo jakieś zaburzenia hormonalne,ale byłam przecież miesiąc temu u gina i mnie badała i byłam zdrowa -rany ale zaczynam wymyślać ,chyba nerwy mi puszczają,nic nikomu na razie nie mówie o przypuszczalnej ciąży do póki się nie pokaże na teście i usg tego niepotwierdzi ,ale się boję :( A pogoda do bani leje i ogólnie jest FUJ,FUJ :( A HUMOREK TAKI SOBIE :)

Lana ja wierze że to fasolka i zyczę Ci tego z całego serducha!
napewno jesteś zdrowa w końcu gin Cie badała jutro rano zrobisz teścik z krwi
i wszystko bedzie jasne.
a jak się czujesz? masz jakieś fasolkowe objawy?

Lana ja wierze że to fasolka i zyczę Ci tego z całego serducha!
napewno jesteś zdrowa w końcu gin Cie badała jutro rano zrobisz teścik z krwi
i wszystko bedzie jasne.
a jak się czujesz? masz jakieś fasolkowe objawy?

MAM JAKIEŚ ,ZE TAK BRZYDKO NAPISZE ROZWOLNIONKO-ALE TO CHYBA NIE JEST OBJAW NA FASOLKE I ŚLUZIK TAK SPORO BIAŁY,ĘSTAWY MIAŁAM WCZEŚNIEJ MDŁOŚCI ALE TERAZ PRZESZŁY ALE TO CHYBA BYŁY PRZEZ GRYPE ŻOŁĄDKOWĄ I NAJWAŻNIEJSZY OBJAW TO BRAK @ JUŻ OD 19,WRZEŚNIA ;D

reklama
MAM JAKIEŚ ,ZE TAK BRZYDKO NAPISZE ROZWOLNIONKO-ALE TO CHYBA NIE JEST OBJAW NA FASOLKE I ŚLUZIK TAK SPORO BIAŁY,ĘSTAWY MIAŁAM WCZEŚNIEJ MDŁOŚCI ALE TERAZ PRZESZŁY ALE TO CHYBA BYŁY PRZEZ GRYPE ŻOŁĄDKOWĄ I NAJWAŻNIEJSZY OBJAW TO BRAK @ JUŻ OD 19,WRZEŚNIA ;D

Do góry