reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

LANA ja oczywiście trzymam bardzo, bardzo, zresztą na pewno wiesz! :)
Elżbietko mam nadzieję, że to wszystko okaże się okropną pomyłką i jestes zdrowa jak ryba! No i oczywiście niech przestanie boleć Cie głowa!!! Jestem z Tobą! Jak tylko dowiesz się czegoś to daj nam znać!

reklama
LANA ja oczywiście trzymam bardzo, bardzo, zresztą na pewno wiesz! :)
Elżbietko mam nadzieję, że to wszystko okaże się okropną pomyłką i jestes zdrowa jak ryba! No i oczywiście niech przestanie boleć Cie głowa!!! Jestem z Tobą! Jak tylko dowiesz się czegoś to daj nam znać!

no, Lana, rób badanko i szybko nam ogłaszaj dobra wiesc!!

zebrra, kiedy nastepny tesik??wierze ze tym razem bedzei jak najbardziej pozytywny!!!

dziewczyny, a ze mnei sie leje!! co to moze być??dzisiaj od rana cały czas jestem tam mokra, na palcu jak wezme to taki rzadka biała wydzielina!! ale ile tego, SZOK!! co to mozę byc??w srode termin @...

no, Lana, rób badanko i szybko nam ogłaszaj dobra wiesc!!

zebrra, kiedy nastepny tesik??wierze ze tym razem bedzei jak najbardziej pozytywny!!!

dziewczyny, a ze mnei sie leje!! co to moze być??dzisiaj od rana cały czas jestem tam mokra, na palcu jak wezme to taki rzadka biała wydzielina!! ale ile tego, SZOK!! co to mozę byc??w srode termin @...

Elżbietko ja teścików mogę zrobić jeszcze dzisiaj z 10 o ile któryś pokaże w końcu dwie krechy...a na serio... nie wiem, kiedy następny, jesli @ nie przyjdzie do jutra to pewnie jutro i tak w kółko dopóki się nie przekonam czy wygrałam ja czy @...

Elżbietko ja teścików mogę zrobić jeszcze dzisiaj z 10 o ile któryś pokaże w końcu dwie krechy...a na serio... nie wiem, kiedy następny, jesli @ nie przyjdzie do jutra to pewnie jutro i tak w kółko dopóki się nie przekonam czy wygrałam ja czy @...

reklama
Do góry