reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Zebra-trzymam mooooocno zaciśniete kciuki a nawet piąstki aby Ci sie udało i mały mężczyzna zagoscił w Twoim brzuszku  ;D Esia  i Alek macie  racje fasolka sama najlepiej wie kiedy do nas zagości i nie ma co kombinować i się zamartwiać-co ma być to będzie  ;D Majkka-zaraz się skończy @ i ponowne staranka się zaczną -główka do góry  ;)

reklama
Zebra-trzymam mooooocno zaciśniete kciuki a nawet piąstki aby Ci sie udało i mały mężczyzna zagoscił w Twoim brzuszku  ;D Esia  i Alek macie  racje fasolka sama najlepiej wie kiedy do nas zagości i nie ma co kombinować i się zamartwiać-co ma być to będzie  ;D Majkka-zaraz się skończy @ i ponowne staranka się zaczną -główka do góry  ;)

Lana ale sie zamotalam bo widzialam inny suwaczek:):)
jak pisza dziewczyny idz do gina!! calkiem mozliwe ze to fasoek!i mocno trzymam kciuki!!!!
Zebrra trzymam kciuki!!!

Lana ale sie zamotalam bo widzialam inny suwaczek:):)
jak pisza dziewczyny idz do gina!! calkiem mozliwe ze to fasoek!i mocno trzymam kciuki!!!!
Zebrra trzymam kciuki!!!

Lilith własnie o Tobie myślałam ,że się nie odzywsz a tu pach,i jesteś chyba telepatycznie Cię ściągnełam-hi hi hi ;D a ten sówaczek który zapewne widziałas to taki próbny sprawdzałam jakby wyglądał,gdyby faktycznie siedziała u mnie w brzuszku fasolka ::) ;D

Lilith własnie o Tobie myślałam ,że się nie odzywsz a tu pach,i jesteś chyba telepatycznie Cię ściągnełam-hi hi hi ;D a ten sówaczek który zapewne widziałas to taki próbny sprawdzałam jakby wyglądał,gdyby faktycznie siedziała u mnie w brzuszku fasolka ::) ;D

Lanus kochana wygladalby pieknie inapewno bedzie!nawet jesli nie teraz to pozniej!ale pamietaj zeby sie ie zadreczac!i denerwowac:) pamietaj ze my tu wszystkie myslimy o tobie i musi byc dobrze!!!no a mnie nie ma bo...juz czytalas:)

reklama
Lanus kochana wygladalby pieknie inapewno bedzie!nawet jesli nie teraz to pozniej!ale pamietaj zeby sie ie zadreczac!i denerwowac:) pamietaj ze my tu wszystkie myslimy o tobie i musi byc dobrze!!!no a mnie nie ma bo...juz czytalas:)

Do góry