reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
O rany dziewuszki jesteście KOCHANE- ;D :-*jak tak trzymacie za mnie kciukaski to co raz bardziej wierzę w to ,że mi się powiedzie tym razem i ujrze te upragnione II kreseczki a raczej porządne krechy-hi hi hi ;D

O rany dziewuszki jesteście KOCHANE- ;D :-*jak tak trzymacie za mnie kciukaski to co raz bardziej wierzę w to ,że mi się powiedzie tym razem i ujrze te upragnione II kreseczki a raczej porządne krechy-hi hi hi ;D

LANA i ja trzymam kciuki mocno!!! :)
Ines, Ala przykro mi..
Esia cieszę się bardzo, że już Ci lepiej i że Cię nie mdli- teraz oby @ przyszła szybko i żeby się wszystko ładnie ustabilizowało :)

a ja się dziś czuję nie najlepiej..nie wiem co jest ??? strasznie boli mnie i kuje jakby prawy jajnik :( ale to okropnie!! musiałam aż wziąść apap, ale średnio mi pomogło..jestem po usg i nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak, więc skąd ten okropny ból ???

LANA i ja trzymam kciuki mocno!!! :)
Ines, Ala przykro mi..
Esia cieszę się bardzo, że już Ci lepiej i że Cię nie mdli- teraz oby @ przyszła szybko i żeby się wszystko ładnie ustabilizowało :)

a ja się dziś czuję nie najlepiej..nie wiem co jest ??? strasznie boli mnie i kuje jakby prawy jajnik :( ale to okropnie!! musiałam aż wziąść apap, ale średnio mi pomogło..jestem po usg i nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak, więc skąd ten okropny ból ???

AneczkaK będziemy razem testować - choć ja mam mieszane odczucia.
Ktoś mi powiedział że to może świadczyć o tym,że dochodzzi do zapłodnienia i jest prawdopodobne zagnieżdżanie ale komórka jajowa nie jest w pełni wartościowa i dochodzi do poronienia wczesnej ciąży wraz z @

AneczkaK będziemy razem testować - choć ja mam mieszane odczucia.
Ktoś mi powiedział że to może świadczyć o tym,że dochodzzi do zapłodnienia i jest prawdopodobne zagnieżdżanie ale komórka jajowa nie jest w pełni wartościowa i dochodzi do poronienia wczesnej ciąży wraz z @

Witajcie Dziewczynki :), ja dopiero ze szkółki... okropieństwo męczyć tak ludzi do tej godziny...
Lana trzymam za Ciebie kciuki i czekam jutro na wiadomość :) Oby pozytywną :)
Ala261, Ines będziemy trzymać kciuki za miesiąc, na pewno się uda :) Tyle osób w to wierzy, że nie może być inaczej :)
A ja? Hmmm do poniedziałku już niedługo...i oby mnie nie zalało...

reklama
Witajcie Dziewczynki :), ja dopiero ze szkółki... okropieństwo męczyć tak ludzi do tej godziny...
Lana trzymam za Ciebie kciuki i czekam jutro na wiadomość :) Oby pozytywną :)
Ala261, Ines będziemy trzymać kciuki za miesiąc, na pewno się uda :) Tyle osób w to wierzy, że nie może być inaczej :)
A ja? Hmmm do poniedziałku już niedługo...i oby mnie nie zalało...

Do góry