reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

dziekuję Ci sercecznie zebrra ..oby już sobie poszly te mdłosci..i ta bezsennosć:(..chce sie cieszyc malenstwem pelną piersia:)!
Pytał mnie gin- jakie objawy oprócz zatrzymania @ wskazują na ciazę:))- ja, że powiekszone piersi, częste oddawanie moczy, ale juz to wrócilo do normy, potworne mdlosci..najgorsze rano..i często wieczorem, a takze w ciazgu dnia odzywajace sie:(..a on pyta- a sennosć?- o Nie!:)..wrecz przeciwnie:)- no i śmial się, ze fatycznie czasem to dzidzia dodaje wigoru:)..Moze i bym sie pobyczyła jeszcze w loziu, ale jak leżę mdli nie milosiernie..i zaczyna rwac..fuj:(fuj:( fuj:(

reklama
dziekuję Ci sercecznie zebrra ..oby już sobie poszly te mdłosci..i ta bezsennosć:(..chce sie cieszyc malenstwem pelną piersia:)!
Pytał mnie gin- jakie objawy oprócz zatrzymania @ wskazują na ciazę:))- ja, że powiekszone piersi, częste oddawanie moczy, ale juz to wrócilo do normy, potworne mdlosci..najgorsze rano..i często wieczorem, a takze w ciazgu dnia odzywajace sie:(..a on pyta- a sennosć?- o Nie!:)..wrecz przeciwnie:)- no i śmial się, ze fatycznie czasem to dzidzia dodaje wigoru:)..Moze i bym sie pobyczyła jeszcze w loziu, ale jak leżę mdli nie milosiernie..i zaczyna rwac..fuj:(fuj:( fuj:(

Rusałko swietne to zdjątko Twojego maluszka jak pójdziesz na kolejną
wizyte to bebiko pewnie będzie juz duzo większe. cieszę się że nabierasz apetytu a mdłosci
tak jak mówi Zebrra pewnie jeszcze troszke i przejdą.

Rusałko swietne to zdjątko Twojego maluszka jak pójdziesz na kolejną
wizyte to bebiko pewnie będzie juz duzo większe. cieszę się że nabierasz apetytu a mdłosci
tak jak mówi Zebrra pewnie jeszcze troszke i przejdą.

Oj Kamilko- apetytu to ja nie mam..wogole..na sama myśl o jedzeniu coś rośnie mi w buzi:(..tylko czasem mam jakoś(jak na wczorajsze krewetki:)zachciankę..Mam nadzieję, ze wkrótce wszytko wróci do normy!!!!!!!!!!!!!

Oj Kamilko- apetytu to ja nie mam..wogole..na sama myśl o jedzeniu coś rośnie mi w buzi:(..tylko czasem mam jakoś(jak na wczorajsze krewetki:)zachciankę..Mam nadzieję, ze wkrótce wszytko wróci do normy!!!!!!!!!!!!!

Witam Was moje drogie w najfajnieszy dzień w tygodniu :), ale z Was nocne marki i ranne ptaszki - podziwiam. Ja jak nie mam co najmniej 8 godzin snu to potem jestem nie do życia, obrywa się wszystkim :)

Alek - Anusienka miała problemy ze zrobieniem badań bez skierowania. Wkurza mnie takie podejscie naszej kochanej slużby zdrowia. Te badania w zaden sposób nie są refundowane jezeli idziesz prywatnie wiec nie mam pojecia po co jakiekolwiek kwitki są potrzebne.

Rusałko - główka do góry niedługo miną mdłości i będziesz w pełni cieszyła się stanem błogosławionym :)

reklama
Witam Was moje drogie w najfajnieszy dzień w tygodniu :), ale z Was nocne marki i ranne ptaszki - podziwiam. Ja jak nie mam co najmniej 8 godzin snu to potem jestem nie do życia, obrywa się wszystkim :)

Alek - Anusienka miała problemy ze zrobieniem badań bez skierowania. Wkurza mnie takie podejscie naszej kochanej slużby zdrowia. Te badania w zaden sposób nie są refundowane jezeli idziesz prywatnie wiec nie mam pojecia po co jakiekolwiek kwitki są potrzebne.

Rusałko - główka do góry niedługo miną mdłości i będziesz w pełni cieszyła się stanem błogosławionym :)

Do góry