reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

No wlasnie dziewczyny, wiem, ze to kuszace ale nie testujcie szybciej. Tylko niepotrzebnie mozecie sobie przykrosc zrobic, wstrzymajcie sie do kilku dni po terminie spodziewanej @ :)

Rusalko, wracaj szybko i zdawaj relacje jak bylo u gina ;)

reklama
No wlasnie dziewczyny, wiem, ze to kuszace ale nie testujcie szybciej. Tylko niepotrzebnie mozecie sobie przykrosc zrobic, wstrzymajcie sie do kilku dni po terminie spodziewanej @ :)

Kupiłam ten test przy okazji zakupów, ale macie rację wstrzymam się... to taka postawa zachowawcza... chcę oszczędzić sobie stresów i chyba nie chce się zawieść... mam tylko jedno pytanko, co mogą oznaczać okrutnie bolące jajniki (tak jak przed okresem, tylko, że ja takich bóli nigdy nie miewam)?? Dobrze, że boli, czy źle? Jak myslicie?

Kupiłam ten test przy okazji zakupów, ale macie rację wstrzymam się... to taka postawa zachowawcza... chcę oszczędzić sobie stresów i chyba nie chce się zawieść... mam tylko jedno pytanko, co mogą oznaczać okrutnie bolące jajniki (tak jak przed okresem, tylko, że ja takich bóli nigdy nie miewam)?? Dobrze, że boli, czy źle? Jak myslicie?

mnie takkie skurcze lapaly co jakiś czas..jak przed@- bolaly jajniki..no i było to przez fasolke;)

Bądz dobrej mysli zebrra!!!

mnie takkie skurcze lapaly co jakiś czas..jak przed@- bolaly jajniki..no i było to przez fasolke;)

Bądz dobrej mysli zebrra!!!

Agutek pisze:

widzielismy wczoraj swojego maluszka;):)cudowna kropeczka;)Potwierdzil tak jak przypuszczałam- 5-6 tc..ale przesunąl date porodu wcześniej na 15.06:)..czyli dzidzius starszy niż sądziłam:)..Kazał narazie łykac folik..ten 0,4mg//i nic poza tym..zrobić badania i wsio;)
Mówił, ze duży pęcherz płodowy, cialko zółte..i kropeczka w nim:)..pecherz ma 17,3 mm z tego gdzieś 1/3 zajmuje to cialko z dzidziusiem(jeśli wszystko dobrze zrozumiałam:)
POzdrawiamy:)!

Agutek pisze:

widzielismy wczoraj swojego maluszka;):)cudowna kropeczka;)Potwierdzil tak jak przypuszczałam- 5-6 tc..ale przesunąl date porodu wcześniej na 15.06:)..czyli dzidzius starszy niż sądziłam:)..Kazał narazie łykac folik..ten 0,4mg//i nic poza tym..zrobić badania i wsio;)
Mówił, ze duży pęcherz płodowy, cialko zółte..i kropeczka w nim:)..pecherz ma 17,3 mm z tego gdzieś 1/3 zajmuje to cialko z dzidziusiem(jeśli wszystko dobrze zrozumiałam:)
POzdrawiamy:)!

reklama
Do góry