reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Witajcie:)!Wróciłam. Po pracy na wies..odpoczynek. ach..żyć nie umierac;)

Patinko..pamietam Cię- i bardzo mi miło, że i TY mnie pamiętałas:)..Co do @..-przykro mi...U mnie w poprzednim cyklu też tak było...tzn..my tylko staraliśmy sie w czerwcu..( w lipcu mnie nie było..i nie było tulanek w te "dobre"dni) spoźniła mi się sporo..byłam pewna,ze już:)..i zatesciłam..wieczorem tego samego dnia dostałam- psychika płata figle..:(..
Lana-testuj;)!moze już już masz swoją kruszynke pod serduszkiem!!!!

reklama
Witajcie:)!Wróciłam. Po pracy na wies..odpoczynek. ach..żyć nie umierac;)

Patinko..pamietam Cię- i bardzo mi miło, że i TY mnie pamiętałas:)..Co do @..-przykro mi...U mnie w poprzednim cyklu też tak było...tzn..my tylko staraliśmy sie w czerwcu..( w lipcu mnie nie było..i nie było tulanek w te "dobre"dni) spoźniła mi się sporo..byłam pewna,ze już:)..i zatesciłam..wieczorem tego samego dnia dostałam- psychika płata figle..:(..
Lana-testuj;)!moze już już masz swoją kruszynke pod serduszkiem!!!!

Rusałka ,Ilinka wyobrażcie sobie ,że test kupiłam już wczoraj rano ,nawet mój mąż nie wie ,bo nie chcę aby i on się znowu rozczarował ,chcę mu zrobić niespodzianke ,ale i tak wie ,że z tą moją @ coś nie tak bo ciągle się dopytuje.NIE WIEM ALE COŚ MOCNIEJ ZACZEŁO MI SIĘ MAZAĆ ,ALE NA WKŁADCE TYLKO TROSZKE TAKIE BRUNATNE ,POCZEKAM DO SOBOTY JEŚLI MI SIĘ NIE ROZWINIE W @ TO TESTUJE ,A I TAK W PONIEDZIAŁEK CHCĘ IŚĆ DO GINA-JEŚLI MNIE OCZYWIŚCIE WCZEŚNIEJ NIE ZALEJE :mad:

Rusałka ,Ilinka wyobrażcie sobie ,że test kupiłam już wczoraj rano ,nawet mój mąż nie wie ,bo nie chcę aby i on się znowu rozczarował ,chcę mu zrobić niespodzianke ,ale i tak wie ,że z tą moją @ coś nie tak bo ciągle się dopytuje.NIE WIEM ALE COŚ MOCNIEJ ZACZEŁO MI SIĘ MAZAĆ ,ALE NA WKŁADCE TYLKO TROSZKE TAKIE BRUNATNE ,POCZEKAM DO SOBOTY JEŚLI MI SIĘ NIE ROZWINIE W @ TO TESTUJE ,A I TAK W PONIEDZIAŁEK CHCĘ IŚĆ DO GINA-JEŚLI MNIE OCZYWIŚCIE WCZEŚNIEJ NIE ZALEJE :mad:

Ojejku Lana, ale super ;D A nie chcesz jutro rano????? Skoro masz już test???? Trzymam mocno kciuki :) Niech ta sobota szybko przyjdzie :laugh:
Oby to były II :)

Ojejku Lana, ale super ;D A nie chcesz jutro rano????? Skoro masz już test???? Trzymam mocno kciuki :) Niech ta sobota szybko przyjdzie :laugh:
Oby to były II :)

Rany dziewczynki trzymajcie za mnie -choć myślę ,że bardzo prawdopodobne ,że to jednak wredna @ tylko coś się słabo rozkręca   :mad:   :(-ale zobaczymy muszę tylko poczekac i wszystko się wkrutce okaże.Nie wiem co się dzieje z tą moją @ przeważnie były regularne i jak się zaczeła to leciało porządnie a tu taka jakaś niedorobiona-nieśmiała czy jak ?? :laugh:

reklama
Rany dziewczynki trzymajcie za mnie -choć myślę ,że bardzo prawdopodobne ,że to jednak wredna @ tylko coś się słabo rozkręca   :mad:   :(-ale zobaczymy muszę tylko poczekac i wszystko się wkrutce okaże.Nie wiem co się dzieje z tą moją @ przeważnie były regularne i jak się zaczeła to leciało porządnie a tu taka jakaś niedorobiona-nieśmiała czy jak ?? :laugh:

Do góry