reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Witaj Zebrra:)
Lana- testuj testuj jutro- zerjknę na pewno co i jak- pisz szybciutko!!

Ja caly czas źle sie czuje..fatalnie ..jestem jakaś nie do życia..byle powód i beczę..generalnie cały czas mdli...mam mega doła!!!Wszystko odwrotnie niz w zeszłym tyg.., gdzie czulam sie super świetnie..byłam pelna euforii, zachwytu...-chcę sie spowrotem tak czuć!!!
a wszystko dlatego też..ze mialam jechać do siostry na urlop..teraz w październiku..i nie mogę i tęsknie potwornie( a moze to kolejny powód by sobie popłakać?:(..Beczę nawet teraz!:(..Śmiejcie sie!..Męża wysłałam na zakupy, bo nie chce by widział jak sie nad soba roczulam.
Jutro idziemy zobaczyć nasze maleństwo..moze humor mi wróci...i normalne samopoczucie...niech juz nie mdli!!!!!!!!!!!

Witaj Zebrra:)
Lana- testuj testuj jutro- zerjknę na pewno co i jak- pisz szybciutko!!

Ja caly czas źle sie czuje..fatalnie ..jestem jakaś nie do życia..byle powód i beczę..generalnie cały czas mdli...mam mega doła!!!Wszystko odwrotnie niz w zeszłym tyg.., gdzie czulam sie super świetnie..byłam pelna euforii, zachwytu...-chcę sie spowrotem tak czuć!!!
a wszystko dlatego też..ze mialam jechać do siostry na urlop..teraz w październiku..i nie mogę i tęsknie potwornie( a moze to kolejny powód by sobie popłakać?:(..Beczę nawet teraz!:(..Śmiejcie sie!..Męża wysłałam na zakupy, bo nie chce by widział jak sie nad soba roczulam.
Jutro idziemy zobaczyć nasze maleństwo..moze humor mi wróci...i normalne samopoczucie...niech juz nie mdli!!!!!!!!!!!

zebrra -witaj w naszym gronie starających i zafasolkowanych-życzę Ci abyś szybciutko zafasolkowała  ;D Agutek -też mam taką nadzieję tym bardziej ,że dziś ani kapeczki @ a mdłości mam od kilku dni choć dziś troszkę słabsze-jeśli to nie fasolka to organizm nieżle mnie robi w konia- ;D

zebrra -witaj w naszym gronie starających i zafasolkowanych-życzę Ci abyś szybciutko zafasolkowała  ;D Agutek -też mam taką nadzieję tym bardziej ,że dziś ani kapeczki @ a mdłości mam od kilku dni choć dziś troszkę słabsze-jeśli to nie fasolka to organizm nieżle mnie robi w konia- ;D

reklama
Do góry