reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Rusałko, musisz to jakos przetrwac, niech sily dodaj ci kruszynka pod serduszkiem :)

LANA, ja tam nic nie mowie, ale juz nie raz czytalam, ze dziewczynom w ciazy tak sie po wszystkim odbijalo ;D

A na moim suwaczku znowu ubyl dzien. Hurra!!

reklama
Oj dziewczynki bardzo bym chciała aby tak mi się odbijało "FASOLKĄ" hi hi ;D-fajnie to zabrzmiało ;D Dzwoniłam przedchwilą do mojej gin.z pytaniem do ilu dni po odstawieniu luteiny powinnam dostać @ -powiedziała ,że do 7 dni chyba że jestem w ciąży ::)-czyli czekam jeszcze dwa dni ale nie wkręcam się ,aby się nie rozczarować ::)-bo pużniej znowu mi bedzie :( :( :(

Oj dziewczynki bardzo bym chciała aby tak mi się odbijało "FASOLKĄ" hi hi ;D-fajnie to zabrzmiało ;D Dzwoniłam przedchwilą do mojej gin.z pytaniem do ilu dni po odstawieniu luteiny powinnam dostać @ -powiedziała ,że do 7 dni chyba że jestem w ciąży ::)-czyli czekam jeszcze dwa dni ale nie wkręcam się ,aby się nie rozczarować ::)-bo pużniej znowu mi bedzie :( :( :(

Lana byloby super!! trzymam mocno kciuki !!!:):)

Rusalko...mnie takie potworne wymioty zaczely sie wlasnie jak u ciebie w 6 tygodniu!trwaly do 11:( ja przez te 5 tygodni schudlam 5 kg mialam potworny jadlowstret i wymiotowalam mniej wiecej kilkanascie razy dziennie! ale teraz wymioty juz przeszly jako takie(czasem jeszcze sie cos zdazy) tylko apetyt nie wrocil:)nadal waze tyle co wczesniej:)nawet 10 dag nie przytylam:( nic si enie przejmuj ze sie tak czujesz!dzieki temu czujemy ze jest z nami malenstwo!ja jak przez 1 dzien mdlosci nie mialam to juz sie martwilam!tak wiec glowa do gory!!i pij duzo!bo ja od tego wszystkiego sie odwodnilam!mio iz pilam naprawde duzo!

Lana byloby super!! trzymam mocno kciuki !!!:):)

Rusalko...mnie takie potworne wymioty zaczely sie wlasnie jak u ciebie w 6 tygodniu!trwaly do 11:( ja przez te 5 tygodni schudlam 5 kg mialam potworny jadlowstret i wymiotowalam mniej wiecej kilkanascie razy dziennie! ale teraz wymioty juz przeszly jako takie(czasem jeszcze sie cos zdazy) tylko apetyt nie wrocil:)nadal waze tyle co wczesniej:)nawet 10 dag nie przytylam:( nic si enie przejmuj ze sie tak czujesz!dzieki temu czujemy ze jest z nami malenstwo!ja jak przez 1 dzien mdlosci nie mialam to juz sie martwilam!tak wiec glowa do gory!!i pij duzo!bo ja od tego wszystkiego sie odwodnilam!mio iz pilam naprawde duzo!

Lilith było by na prawde SUUUUPEEEEERRRRRR HIPEEEER EXXXXXTRAAAA!!!!! ;D Rusałko -słuchaj Lilith ona ma racje-nic się nie przejmuj i pij dużooooo płynów aby się nie odwodnić

Lilith było by na prawde SUUUUPEEEEERRRRRR HIPEEEER EXXXXXTRAAAA!!!!! ;D Rusałko -słuchaj Lilith ona ma racje-nic się nie przejmuj i pij dużooooo płynów aby się nie odwodnić

reklama
Do góry