reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

A ja dzisiaj mam takie słabiusieńkie plamienie... dosłownie ledwo śluzik podbarwiony. Martwie się, że małpiszon przyjdzie :( :( Kurcze, co raz szybciej!? :mad: ??? Ostatnio plamienie zaczeło się w 25 dc a @ w 27... Dzisiaj dopiero 21 dc! Zaczyna mnie to wszystko co raz bardziej martwic :(
Proszę, trzymajcie kciuczki żeby to nie @... Przynajmnie jeszcze nie
Która z Was planuje testowanko w przyszły weekend? Ja zatestuję w sobote jeśli @ nie przyjdzie...

reklama
A ja dzisiaj mam takie słabiusieńkie plamienie... dosłownie ledwo śluzik podbarwiony. Martwie się, że małpiszon przyjdzie :( :( Kurcze, co raz szybciej!? :mad: ??? Ostatnio plamienie zaczeło się w 25 dc a @ w 27... Dzisiaj dopiero 21 dc! Zaczyna mnie to wszystko co raz bardziej martwic :(
Proszę, trzymajcie kciuczki żeby to nie @... Przynajmnie jeszcze nie
Która z Was planuje testowanko w przyszły weekend? Ja zatestuję w sobote jeśli @ nie przyjdzie...

Esia, tak bardzo bym chciała!!! Wczoraj byłam u mojego dzieciątka na grobku i tak sobie Go cichutko poprosiłam o wsparcie na górze dla mamusi... żeby może jakiegoś braciszka albo siostrzyczkę... Tak bardzo bardzo bym chciała!!!!!!
A Ty teraz który dzień cyklu masz? Kiedy testowanko?
Kochane, trzymam mocno mocno kciukaski za nas wszystkie! W końcu musi się udać :)

Esia, tak bardzo bym chciała!!! Wczoraj byłam u mojego dzieciątka na grobku i tak sobie Go cichutko poprosiłam o wsparcie na górze dla mamusi... żeby może jakiegoś braciszka albo siostrzyczkę... Tak bardzo bardzo bym chciała!!!!!!
A Ty teraz który dzień cyklu masz? Kiedy testowanko?
Kochane, trzymam mocno mocno kciukaski za nas wszystkie! W końcu musi się udać :)

Masz silne wsparcie Na Górze - na pewno w końcu się uda :) Mocno wierzę, że wszystkim nam będzie dane mieć skarbeńki pod serduchami :)

Mój dzień cyklu... Cóż, trzeba do 37 dodać dzień z suwaczka :( Postaram się jutro dostać do gina i może dostanę coś na wywołanie @. A od następnego cyklu zaczynam brać duphaston, więc będzie dobrze :) I tego zamierzam się trzymać :)
A teraz uciekam spać - jutro pierwszy dzień pracy po zwolnieniu - ale mi się nie chce iść... Buziaczki :-*

Masz silne wsparcie Na Górze - na pewno w końcu się uda :) Mocno wierzę, że wszystkim nam będzie dane mieć skarbeńki pod serduchami :)

Mój dzień cyklu... Cóż, trzeba do 37 dodać dzień z suwaczka :( Postaram się jutro dostać do gina i może dostanę coś na wywołanie @. A od następnego cyklu zaczynam brać duphaston, więc będzie dobrze :) I tego zamierzam się trzymać :)
A teraz uciekam spać - jutro pierwszy dzień pracy po zwolnieniu - ale mi się nie chce iść... Buziaczki :-*

Esia, życzę Ci jutro spokojnego, miłego dnia w pracy. Ja też powoli zbieram się spać... Też jutro do pracki :(
Przepraszam za moje pytanie odnośnie Twojego dc. Jakoś nie popatrzyłam. Idź bidulko czym predzej do lekarza. A robiłaś może Beta HCG z krwi? Testy siusiane nie są 100%... No ale pewnie po wizycie u ginka wszystko się wyjaśni. Wszystko będzie dobrze... musi być!
:-* :-* :-*

reklama
Esia, życzę Ci jutro spokojnego, miłego dnia w pracy. Ja też powoli zbieram się spać... Też jutro do pracki :(
Przepraszam za moje pytanie odnośnie Twojego dc. Jakoś nie popatrzyłam. Idź bidulko czym predzej do lekarza. A robiłaś może Beta HCG z krwi? Testy siusiane nie są 100%... No ale pewnie po wizycie u ginka wszystko się wyjaśni. Wszystko będzie dobrze... musi być!
:-* :-* :-*

Do góry