reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
anusieńka pisze:
Alek ależ jestem mało spostrzegawcza widzę już kiedy owu- i wiem dlaczego od piątku usg.

Niech jajeczko rośnie rośnie i jak się uwolni to akurat w wekend przytulanko- trzymam mocno kciuki!!!!!!!
A na usg możesz isc po przytulanku- plemniczki nie są widoczne w usg hi hi  :laugh: :laugh:.
Życzę Ci żeby trafiły na odpowiednie miejsce.pozdraeiam
Dzięki Anusieńka :) póki co mam takie ciśnienie i tyle stresów w pracy, że nie wiem jak to będzie..nawet nie za bardzo mam czas na myślenie o fasolce- a może to i dobrze ??
widzę, że i u Ciebie weekend będzie przytulankowy ;D ściskam mocno!

Cicha GRATULUJĘ !!! mam nadzieję, że i my trafimy w te najlepsze dni.. ;)

anusieńka pisze:
Alek ależ jestem mało spostrzegawcza widzę już kiedy owu- i wiem dlaczego od piątku usg.

Niech jajeczko rośnie rośnie i jak się uwolni to akurat w wekend przytulanko- trzymam mocno kciuki!!!!!!!
A na usg możesz isc po przytulanku- plemniczki nie są widoczne w usg hi hi  :laugh: :laugh:.
Życzę Ci żeby trafiły na odpowiednie miejsce.pozdraeiam
Dzięki Anusieńka :) póki co mam takie ciśnienie i tyle stresów w pracy, że nie wiem jak to będzie..nawet nie za bardzo mam czas na myślenie o fasolce- a może to i dobrze ??
widzę, że i u Ciebie weekend będzie przytulankowy ;D ściskam mocno!

Cicha GRATULUJĘ !!! mam nadzieję, że i my trafimy w te najlepsze dni.. ;)

Cicha GRATULACJE :laugh: :laugh: :laugh:

Alek ładnie brzmi: zabiegana, zapracowana, głowa zajęta, wyjazd się szykuje... Pasuje jak ulał na śliczną wpadkę ;) Rusałka kolejkę przesunęła, więc proszę mi tu nie opóźniać!!! ;)

reklama
Cicha GRATULACJE :laugh: :laugh: :laugh:

Alek ładnie brzmi: zabiegana, zapracowana, głowa zajęta, wyjazd się szykuje... Pasuje jak ulał na śliczną wpadkę ;) Rusałka kolejkę przesunęła, więc proszę mi tu nie opóźniać!!! ;)

Do góry