reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Kamilko strasznie mi przykro ze to jeszcze nie teraz , ale miesiac szybko minie i ....trzeba sie zabrac do roboty...mam nadzieje ze razem bedziemy mogly podzielic sie ta nowina w najblizszym czasie ....bo jak juz cos to ja tez dopiero lipcowa mama może zostane
pozdrawiam

reklama
Kamilko strasznie mi przykro ze to jeszcze nie teraz , ale miesiac szybko minie i ....trzeba sie zabrac do roboty...mam nadzieje ze razem bedziemy mogly podzielic sie ta nowina w najblizszym czasie ....bo jak juz cos to ja tez dopiero lipcowa mama może zostane
pozdrawiam

Rusałko!!!! Tak bardzo się cieszę i GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!
Juz myślałam, że bociek zapopmniał o dziewczynach z BB, ale się pomyliłam.
Wiecie ja już powoli tracę nadzieję, ale takie sytuacje jak ta dzisiejsza wiadmość Rusałki podnoszą mnie na duchu i dają wiarę, że jednak można zafasolkować... tylko trzeba tego zabardzo nie chcieć ;)
Ka milko przykro mi, że przydarzyła Ci się taka przykra historia :( Napewno będziesz mamą lipcową... i ja może też ;)
Pozdrawiam serdecznie i jeśli mogę to zabieram trochę fluidków od Rusałki bo bardzo ich potrzebuję :)

Rusałko!!!! Tak bardzo się cieszę i GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!
Juz myślałam, że bociek zapopmniał o dziewczynach z BB, ale się pomyliłam.
Wiecie ja już powoli tracę nadzieję, ale takie sytuacje jak ta dzisiejsza wiadmość Rusałki podnoszą mnie na duchu i dają wiarę, że jednak można zafasolkować... tylko trzeba tego zabardzo nie chcieć ;)
Ka milko przykro mi, że przydarzyła Ci się taka przykra historia :( Napewno będziesz mamą lipcową... i ja może też ;)
Pozdrawiam serdecznie i jeśli mogę to zabieram trochę fluidków od Rusałki bo bardzo ich potrzebuję :)

czy ktoras z was bada sobie szyjke macicy?Ja probowalam ale nie wiem czy to ma sens.Zawsze mi sie wydaje ze jest w innej pozycji niz dnia poprzedniego :( P.S. Kamilko wierze , ze Ci sie uda nastepnym razem ;) Chociaz domyslam sie co czujesz(ja jestem zawsze bardzo zla)

czy ktoras z was bada sobie szyjke macicy?Ja probowalam ale nie wiem czy to ma sens.Zawsze mi sie wydaje ze jest w innej pozycji niz dnia poprzedniego :( P.S. Kamilko wierze , ze Ci sie uda nastepnym razem ;) Chociaz domyslam sie co czujesz(ja jestem zawsze bardzo zla)

:laugh:Rusalko troche spoznione( bo mnie nie bylo i nie doczytalam) AleOGROMNE GRATULACJE !!! ciesze sie razem z Toba. Jak sie czyta ta wiadomosc(kiedy sie wlasnie dowiedzialas) to az sie plakac chce ze wzruszenia. Oby tych wzruszen jak najwiecej na tym forum ;)

:laugh:Rusalko troche spoznione( bo mnie nie bylo i nie doczytalam) AleOGROMNE GRATULACJE !!! ciesze sie razem z Toba. Jak sie czyta ta wiadomosc(kiedy sie wlasnie dowiedzialas) to az sie plakac chce ze wzruszenia. Oby tych wzruszen jak najwiecej na tym forum ;)

reklama
Do góry