reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

nie ma szans na skierowanie od prywatnego gina na hormony bezpłatnie.
Wydałam 115 zł .szok
testosteronu wolnego nie robią to zrobiłam całkowity

A przecież za 2 tyg. jeszcze progesteron i estradiol.

coś strasznego może rodzinny mi da.

alek a ty zrobiłaś badania hormonalne?
Od którego dnia masz monitoring?
I co z testami owu? może warto sprawdzić monitoring z testem czy działają?

reklama
nie ma szans na skierowanie od prywatnego gina na hormony bezpłatnie.
Wydałam 115 zł .szok
testosteronu wolnego nie robią to zrobiłam całkowity

A przecież za 2 tyg. jeszcze progesteron i estradiol.

coś strasznego może rodzinny mi da.

alek a ty zrobiłaś badania hormonalne?
Od którego dnia masz monitoring?
I co z testami owu? może warto sprawdzić monitoring z testem czy działają?

no właśnie nie zrobiłam hormonów, bo gin do którego trafiłam po skierowanie stwierdził że nie ma takiej potrzeby..???
mam zrobić tylko PRL w 26 dc., a monitoring mam od 15 dc. co trzy dni, a z testami chyba narazie się wstrzymam, zobaczę co wyjdzie po tych badaniach..???
mi nawet prywatnie nie chcieli zrobić hormonów bez skierowania :(

no właśnie nie zrobiłam hormonów, bo gin do którego trafiłam po skierowanie stwierdził że nie ma takiej potrzeby..???
mam zrobić tylko PRL w 26 dc., a monitoring mam od 15 dc. co trzy dni, a z testami chyba narazie się wstrzymam, zobaczę co wyjdzie po tych badaniach..???
mi nawet prywatnie nie chcieli zrobić hormonów bez skierowania :(

zobaczę jakie będą wyniki- jutro!!!

Trzymam kciuki żeby monitoring się udał a żebyś zatestowała w październiku.......

Ale nie testami boboplan tylko np. Quick :laugh:

reklama
zobaczę jakie będą wyniki- jutro!!!

Trzymam kciuki żeby monitoring się udał a żebyś zatestowała w październiku.......

Ale nie testami boboplan tylko np. Quick :laugh:

Do góry