reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Nemezis - to on w końcu przez sen czy po obudzeniu Cię tak ślicznie przechrzcił? Opowiadał sny? hihi - mój musiałby się "troszkę" potłumaczyć... >:D

Olu my właściwie tak na dobre to 1 cykl. Mąż dopiero co wrócił ze zmechu a wcześniej tylko w weekendy - wprawdzie wg wyliczeń (nie testów) dokładnie w owu - no, ale pewnie jej nie było.
W każdym razie liczę, że jeszcze następny będzie stracony, od 16dc biorę hormony i kolejny już nasz ;D

reklama
Dobranoc Dobranoc..ja też zmykam..wyjatkowo dlugo dziś tu siedzę...:)..Miło mi sie z Wami rozmawia..ale rano trzeba wstac...ojojoj...:)..Biadolę jak stara baba..-Trzymajcie sie-papapa

Dobranoc Dobranoc..ja też zmykam..wyjatkowo dlugo dziś tu siedzę...:)..Miło mi sie z Wami rozmawia..ale rano trzeba wstac...ojojoj...:)..Biadolę jak stara baba..-Trzymajcie sie-papapa

I ja już się żegnam! Karaluchy pod poduchy!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D Kolorowych snów. A propos snów to dziś mi się śniło że byłam z mężem na obozie leczenia niepłodności o charakterze konkursu - okropny sen!
Do jutra!!!

I ja już się żegnam! Karaluchy pod poduchy!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D Kolorowych snów. A propos snów to dziś mi się śniło że byłam z mężem na obozie leczenia niepłodności o charakterze konkursu - okropny sen!
Do jutra!!!

Esia Obudziłam go żeby powiesił pranie a on do mnie "Justyno powieś koszule" i tak 3 razy a mam na imię Joanna..... zgroza! Tłumaczył się dziś cały dzień! A jaki był grzeczny i miły.... hmmm... nie powiem, że to nie jest podejrzane.... ???

Esia Obudziłam go żeby powiesił pranie a on do mnie "Justyno powieś koszule" i tak 3 razy a mam na imię Joanna..... zgroza! Tłumaczył się dziś cały dzień! A jaki był grzeczny i miły.... hmmm... nie powiem, że to nie jest podejrzane.... ???

Nemezis dziękuje Ci serduszko   ;D -pogubiłam się z tym liczeniem ,troszke mojej gin sie też pomyliło to ona mnie zmyliła bo wyliczyła mi ,że jutro mam 11 dzień cyklu ale musiała się pomylić ,bo ja też licze i licze i wychodzi mi ,że dziś jest ten 11 dzień -oszaleć można od tego liczenia.Jeszcze raz dziękuje PANI DOKTOR-co fachowiec to fachowiec jak to dobrze mieć tu takiego specjaliste  ;D Dobranoc dziewuszki  ;D

Nemezis dziękuje Ci serduszko   ;D -pogubiłam się z tym liczeniem ,troszke mojej gin sie też pomyliło to ona mnie zmyliła bo wyliczyła mi ,że jutro mam 11 dzień cyklu ale musiała się pomylić ,bo ja też licze i licze i wychodzi mi ,że dziś jest ten 11 dzień -oszaleć można od tego liczenia.Jeszcze raz dziękuje PANI DOKTOR-co fachowiec to fachowiec jak to dobrze mieć tu takiego specjaliste  ;D Dobranoc dziewuszki  ;D

reklama
Cóż, podstaw do urwania mu tego i owego jeszcze nie masz - ale niech nie czuje się zbyt pewnie >:D
Kolejny wyskok i będzie mógł wreszcie wygodnie jeździć konno, nosić obcisłe spodnie i w ogóle... ;)

Obyś już dzisiaj miała fajniejsza nockę - czuje się winny, więc wykorzystaj to ;D

Do jutra - papapa

Do góry