reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Patinko przykro mi - już sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć - płakać się chce... :(

alek pisze:
Esia- a Ty?? jak tam skarbie- będzie fasolinka?? ;) kiedy testujesz??
Alek nie tym razem. Niestety - nie ma owulacji i teraz czekam na @ (oby nie trwało to tak długo jak poprzednio) i będę działała duphastonem. No i zobaczymy...

Patinko przykro mi - już sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć - płakać się chce... :(

alek pisze:
Esia- a Ty?? jak tam skarbie- będzie fasolinka?? ;) kiedy testujesz??
Alek nie tym razem. Niestety - nie ma owulacji i teraz czekam na @ (oby nie trwało to tak długo jak poprzednio) i będę działała duphastonem. No i zobaczymy...

Ja wrocialam od gin.No niby wszystko jest w porzadku.Ciazy nie ma.A takie objawy to nie wiadomo skad.Najprwdopodobnije moja psychika zadzialala. Jednak jezeli sytuacja powtorzy sie jeszcze dwa razy to mam znowu przyjsc i wtedy trzeba bedzie zbadac hormony.Teraz kazal mi zyc normalnie moze to juz bedzie taka moja uroda i nie myslec o dzidzi.Bo to wszystko zle wplywa. :laugh: :laugh:

Ja wrocialam od gin.No niby wszystko jest w porzadku.Ciazy nie ma.A takie objawy to nie wiadomo skad.Najprwdopodobnije moja psychika zadzialala. Jednak jezeli sytuacja powtorzy sie jeszcze dwa razy to mam znowu przyjsc i wtedy trzeba bedzie zbadac hormony.Teraz kazal mi zyc normalnie moze to juz bedzie taka moja uroda i nie myslec o dzidzi.Bo to wszystko zle wplywa. :laugh: :laugh:

Magdalenko, a to jakby co to nie za wcześnie na diagnozę gina? Miałaś robione usg? Bo zwykłym badaniem to kiedy można wykryć fasolinkę?
A co do złego wpływu - cóż, chyba prawie wszystko źle robi na starania ::) Wychodzi na to, że jedyna szansa to wpadka ;) No ale to chwilowo nie dla nas ;)

Magdalenko, a to jakby co to nie za wcześnie na diagnozę gina? Miałaś robione usg? Bo zwykłym badaniem to kiedy można wykryć fasolinkę?
A co do złego wpływu - cóż, chyba prawie wszystko źle robi na starania ::) Wychodzi na to, że jedyna szansa to wpadka ;) No ale to chwilowo nie dla nas ;)

Esia badal mnie normalnie i zrobil usg dopochwowe.Niestey ciazy nie ma.Ale tez nie ma innych powodow zebym miala takie krotkie te @ .albo top podswiadomosc alboe zaburzenia hormonow.kazal poczeka ok 2 miesiecy i na poczatku grudnia do niego przyjsc.jezeli nic sioe nie zmieni to wytedy trzeba szukac przyczyny.no chyba ze wczesniej zajde w ciaze lub bede miala bole albo polamienia no to wczesniej.

reklama
Esia badal mnie normalnie i zrobil usg dopochwowe.Niestey ciazy nie ma.Ale tez nie ma innych powodow zebym miala takie krotkie te @ .albo top podswiadomosc alboe zaburzenia hormonow.kazal poczeka ok 2 miesiecy i na poczatku grudnia do niego przyjsc.jezeli nic sioe nie zmieni to wytedy trzeba szukac przyczyny.no chyba ze wczesniej zajde w ciaze lub bede miala bole albo polamienia no to wczesniej.

Do góry