reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Patinko- bo może jeszcze to stężenie hormonu jest za małe??? a jaki test robiłaś?? nie martw się, zobaczysz co lekarz powie :)

reklama
patina wczoraj połaziłam po necie... i dużo lektury poczytałam... nie przejmuj sie że kreseczka jest słabiutka... to zależy od organizmu kobiety... we wczesnej ciąży jedne wytwarzaja dużo tego hormonu... inne mniej lub mało... i stąd to że kreseczka jest jasna...

Rusalka dawno Cie nie było... co u Ciebie słychać?

patina wczoraj połaziłam po necie... i dużo lektury poczytałam... nie przejmuj sie że kreseczka jest słabiutka... to zależy od organizmu kobiety... we wczesnej ciąży jedne wytwarzaja dużo tego hormonu... inne mniej lub mało... i stąd to że kreseczka jest jasna...

Rusalka dawno Cie nie było... co u Ciebie słychać?

patinko powodzenia i nie martw się wszystko będzie dobrze..
Elżbietko - wiara czyni cuda tak mawia moja kochana mama i trzeba wierzyć, że się tym razem uda...

patinko powodzenia i nie martw się wszystko będzie dobrze..
Elżbietko - wiara czyni cuda tak mawia moja kochana mama i trzeba wierzyć, że się tym razem uda...

Witajcie .Ja dzisiaj mam typowe objawy ciazy .Mdklosci piersi jak balony i bola jak cholera.Wszytsko by bylo ok gdyby nie to ze jestem wlasnie po @.No coz ide dzisiaj do gina i wszystko sie wyjasni. :)

Witajcie .Ja dzisiaj mam typowe objawy ciazy .Mdklosci piersi jak balony i bola jak cholera.Wszytsko by bylo ok gdyby nie to ze jestem wlasnie po @.No coz ide dzisiaj do gina i wszystko sie wyjasni. :)

reklama
Axxa dziweki za wiare ale ja jakos nie jestem przekonana. jeszcze wczoraj tak na wszelki wypadek zrobilam test i byl neagatyw.Ide dla swietego spokoju.Zebym sie nie zamartwiala. :)

Do góry