reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Lilith dzięki :) A jak Ty się czujesz? Nadal tak Cię rzuca? Podjadasz już coś troszeczkę?

Ja jestem dobrej myśli - czekam z utęsknieniem na @, żeby szybciutko zadziałać tabletkami i czekać na fasolkę :) A jeśli nie teraz, to też będzie ok - pojeżdżę sobie zimą na nartach ;) A fasolinka znajdzie sobie najwłaściwszy moment :)

reklama
Dzięki LILITH, też mam taką nadzieję :-)
Dbaj o siebie i fasolkę !
A my z mężusiem popracujemy nad dzidziusiem, dobrze, że ta praca taka przyjemna ;-)

Dzięki LILITH, też mam taką nadzieję :-)
Dbaj o siebie i fasolkę !
A my z mężusiem popracujemy nad dzidziusiem, dobrze, że ta praca taka przyjemna ;-)

no nadal jest zle...nic nie jem prawie tylko to co we mnie wmusi mezus:( no niepotrafie sie zmusisc do jedzenia i nie mam zadnych smakow:(:( ale juz niedlugo konczy sie I trymestr i mysle ze do tego czas przejdzie:)

no nadal jest zle...nic nie jem prawie tylko to co we mnie wmusi mezus:( no niepotrafie sie zmusisc do jedzenia i nie mam zadnych smakow:(:( ale juz niedlugo konczy sie I trymestr i mysle ze do tego czas przejdzie:)

Cóż, przynajmniej nie przytyjesz nadmiernie ;) Żartuję, oczywiście - Biedactwo... Teraz już będzie tylko lepiej a zaniedługo będziesz miała kogo przytulać już na stałe :) Piękna perspektywa...

Cóż, przynajmniej nie przytyjesz nadmiernie ;) Żartuję, oczywiście - Biedactwo... Teraz już będzie tylko lepiej a zaniedługo będziesz miała kogo przytulać już na stałe :) Piękna perspektywa...

iza123 , witam cie bardzo serdecznie i życze szybkiego zafasolkowania!!!!!!!!!!

a wszytskim nowo zafasolkowanym mocno gratuluje!!! i poprosze o solidną porcje fluidków!!!

u mnie termin testowania zbliża sie wielkimi krokami, ale czy zdążę zatestowac, czy przyjdzie @...

testu tez nie mam, tzn tylko ten od ewy analityk

iza123 , witam cie bardzo serdecznie i życze szybkiego zafasolkowania!!!!!!!!!!

a wszytskim nowo zafasolkowanym mocno gratuluje!!! i poprosze o solidną porcje fluidków!!!

u mnie termin testowania zbliża sie wielkimi krokami, ale czy zdążę zatestowac, czy przyjdzie @...

testu tez nie mam, tzn tylko ten od ewy analityk

reklama
Elżbietko ja myśle ,że ida Ci sie tym razem !!!
Anuśieńko - zmiana klimatu na pewno pomogła Wam się zrelaksować i zafasolkowałaś ale jeszcze o tym nie wiesz...
A ja juto wklejam swój piękniutki teścik i popsyłam starającym się masę :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)fluidków !!!!
POWODZENIA W STARANIACH!!!!

Do góry