reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Gratuluje Madziujka!!!
I ja mam nadzieję w najbliższym czasie do Was dołączyć :)
A co los pokaże to zobaczymy za kilka dni :)
Wazne, że bociek nie próżnuje i co chilkę pojawiają się nowe fasolki- to dobry znak!!

Gratuluje Madziujka!!!
I ja mam nadzieję w najbliższym czasie do Was dołączyć :)
A co los pokaże to zobaczymy za kilka dni :)
Wazne, że bociek nie próżnuje i co chilkę pojawiają się nowe fasolki- to dobry znak!!

LILITH powiedz mi czy ja dobrze pamiętam, że dzieczyny na pierwszych objawach pisały, że miały uczucie mokrości w pochwie?
Bo ja takowe mam. I wogóle mam jakiś taki śluzik, nie wygląda na niepokojący, ale jest.
Jak coś wiesz na ten temat to napisz, proszę.

LILITH powiedz mi czy ja dobrze pamiętam, że dzieczyny na pierwszych objawach pisały, że miały uczucie mokrości w pochwie?
Bo ja takowe mam. I wogóle mam jakiś taki śluzik, nie wygląda na niepokojący, ale jest.
Jak coś wiesz na ten temat to napisz, proszę.

wiesz jak przychdza dni nie plodne to odczuwa sie suchosc w pochwie a ja mialam nadal mokro i z czasem to zaczelo sie powiekszac ze tak powiem :) czyli sluziku bylo coraz wiecej! doslownei myslalam ze co chwilke dostaje @ bo sie az wylewalo!! co do koloru to roznie bywa raz jest bialawy raz wrecz zolto pomaranczowy a czsem przezroczysty :):)
no jesli masz taki sluzik to dobrze swiadczy! aha poznasz tez po tym ze jestes taka ciasniejsza!!!:):) hihi:):) bo pochwa puchnie tez w srodku :)

wiesz jak przychdza dni nie plodne to odczuwa sie suchosc w pochwie a ja mialam nadal mokro i z czasem to zaczelo sie powiekszac ze tak powiem :) czyli sluziku bylo coraz wiecej! doslownei myslalam ze co chwilke dostaje @ bo sie az wylewalo!! co do koloru to roznie bywa raz jest bialawy raz wrecz zolto pomaranczowy a czsem przezroczysty :):)
no jesli masz taki sluzik to dobrze swiadczy! aha poznasz tez po tym ze jestes taka ciasniejsza!!!:):) hihi:):) bo pochwa puchnie tez w srodku :)

reklama
Dzięki za dobre rady.
No włąśnie mam takie uczucie, że mi mokro.
Jak wczoraj się kąpałam to aż tak białawy śluzik sam ze mnie wypłynał, a nigdy czegoś takiego nie miałam.
No ciekawe, ciekawe co z tego będzie :)

Do góry