reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

No poczytalam i nie wyobrazam sobie tego co tam pisze! np jesc rano...czy cos podjadac czy pic cos kwasnego...czy wogole herbaty :(i do tego jesc tak czesto!
jak ja juz cos jem to miesko:(

heh wogole to ja juz sama niewiem czy sie zle czuje czy tylko mi sie wydaje...bo to normalne ze sie nic nie chce jest slabo i czuje sie czlowiek jak nieprzytomny i malo kontaktwy :( a ciaza to nie choroba wkoncu :(

namezis juz o tamto dzieciatko jestem spokojna ... niewiem czemu ale jakos tak dopiero jak sie pojawilo 2:( wiem ze tamto czuwa w niebie lub sie odrodzilo w tym :) a tamto stracilam poczatkiem 8 tygodnia..teraz jest juz 9 i czuje sie znacznie spokojniej!!! i mysle pozytywnie!!

reklama
Co do tych witamin to mi też ginekolog na razie nie kazał nic brać pócz kwasu foliowego , gdyz na początku ciązy są one jeszcze w normie, dopiero w drugim trymestrze trzeba brać, tak powiedział ja tak miałam z moim synkiem i wszystko było ok więc terasz też dopiero witaminy zacznę brać później, ostatnio nawet w jakiejś prasie kobiecej był artykuł o witaminach dla ciężarnych i o skutkach ubocznych po przedawkowaniu, pamietaj że cały czas jednak jesz pokrmy, które zawierają witaminy i dodatkowo chyba nie trzeba się wspomagać (jeżeli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma wymiotów itp) tak myślę, no u LILIth to co innego, bo ona nie je i wymiotuje to nie dostarcza organizmowi pokarmu z witaminami ale uważam, że lekarz wszystko wyjaśni i do jego zaleceń trzeba się stosować

Co do tych witamin to mi też ginekolog na razie nie kazał nic brać pócz kwasu foliowego , gdyz na początku ciązy są one jeszcze w normie, dopiero w drugim trymestrze trzeba brać, tak powiedział ja tak miałam z moim synkiem i wszystko było ok więc terasz też dopiero witaminy zacznę brać później, ostatnio nawet w jakiejś prasie kobiecej był artykuł o witaminach dla ciężarnych i o skutkach ubocznych po przedawkowaniu, pamietaj że cały czas jednak jesz pokrmy, które zawierają witaminy i dodatkowo chyba nie trzeba się wspomagać (jeżeli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma wymiotów itp) tak myślę, no u LILIth to co innego, bo ona nie je i wymiotuje to nie dostarcza organizmowi pokarmu z witaminami ale uważam, że lekarz wszystko wyjaśni i do jego zaleceń trzeba się stosować

Kurczę ja siedzę w pracy a tu tyle dobrych widomości

Majka76 serdecznie gratuluję no to bociek się rozkręca oby tak dalej :)

Lilith nic się nie martw dobrze, że cokolwiek jesteś w stanie zjeść i zgadzam się z Mazurkiem po to chodzimy do lekarzy żeby miec do nich troszkę zaufania - jeżeli nie kazał jeść dodatkowych witamin wie co mówi. Poza tym jest lato tzn. dzisiaj pierwszy dzień jesieni i na razie dostępne są naturalne witaminki

Kurczę ja siedzę w pracy a tu tyle dobrych widomości

Majka76 serdecznie gratuluję no to bociek się rozkręca oby tak dalej :)

Lilith nic się nie martw dobrze, że cokolwiek jesteś w stanie zjeść i zgadzam się z Mazurkiem po to chodzimy do lekarzy żeby miec do nich troszkę zaufania - jeżeli nie kazał jeść dodatkowych witamin wie co mówi. Poza tym jest lato tzn. dzisiaj pierwszy dzień jesieni i na razie dostępne są naturalne witaminki

Dzięki Moniolek, jak też siedzę w pracy tylko jakoś nie mogę się skupić. Ciekawe dlaczego?? :laugh: Boćki się rozszalały i dobrze. No i myślę, że ty też zaraz do mnie dołączysz, życzę ci tego z calego serca. No i wszystkie pozostałe "staraczki" też, axxa, elżbietka, nemezis, magdusie i pozostałe, a wątek "staraczek" przestanie istnieć!

Dzięki Moniolek, jak też siedzę w pracy tylko jakoś nie mogę się skupić. Ciekawe dlaczego?? :laugh: Boćki się rozszalały i dobrze. No i myślę, że ty też zaraz do mnie dołączysz, życzę ci tego z calego serca. No i wszystkie pozostałe "staraczki" też, axxa, elżbietka, nemezis, magdusie i pozostałe, a wątek "staraczek" przestanie istnieć!

reklama
Do góry