reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Nic sie nie martw a wsakuj do łóżeczka i pij hebatki. Brzusio do góry!!! Widać już??? Czujesz ją??? (fasolkę) Wiesz konkretną datę zajścia?? Same pytania ;)

reklama
Nic sie nie martw a wsakuj do łóżeczka i pij hebatki. Brzusio do góry!!! Widać już??? Czujesz ją??? (fasolkę) Wiesz konkretną datę zajścia?? Same pytania ;)

I@nko-opowiadaj nam:)..Patinko..zaciażone:)-ze tak powiem:):)- moze jakies wskazówki na owocne zafasolkowanie??:)..
Wczoraj smiałam sie..(zbieg okoliczności):)..mąż jako przekąskę kupil sobie groszek i fasolke;)-i śmiał sie-że muszą być równe szanse:):)

I@nko-opowiadaj nam:)..Patinko..zaciażone:)-ze tak powiem:):)- moze jakies wskazówki na owocne zafasolkowanie??:)..
Wczoraj smiałam sie..(zbieg okoliczności):)..mąż jako przekąskę kupil sobie groszek i fasolke;)-i śmiał sie-że muszą być równe szanse:):)

czuje sie tak źle ze nic nie czuje... niedobrze mi okropnie i ten katar i wogóle.... nei znam konkretnej daty bo to chyba za wczesnie

czuje sie tak źle ze nic nie czuje... niedobrze mi okropnie i ten katar i wogóle.... nei znam konkretnej daty bo to chyba za wczesnie

I@nka ciepla herbatka z cytryna i miode i do łóżeczka sie wygrzac i wypocic.
Madziujka a kiedy Ty testujesz ?Jutro rano.?
Jezeli tak to mam nadzieje ze w poniedzialek zaczynasz dzien od dobrych wiesci. ;) ;)

I@nka ciepla herbatka z cytryna i miode i do łóżeczka sie wygrzac i wypocic.
Madziujka a kiedy Ty testujesz ?Jutro rano.?
Jezeli tak to mam nadzieje ze w poniedzialek zaczynasz dzien od dobrych wiesci. ;) ;)

Jutro rano test prawdy!! Ja też mam taką nadzieję i jestem w tym kierunku nastawiona. Ale wiecie co może psychika zrobić z ciałem. W poniedziałek Wam napisze co i jak. Trzymajcie kciuki i co możecie też ;) :laugh:

reklama
Jutro rano test prawdy!! Ja też mam taką nadzieję i jestem w tym kierunku nastawiona. Ale wiecie co może psychika zrobić z ciałem. W poniedziałek Wam napisze co i jak. Trzymajcie kciuki i co możecie też ;) :laugh:

Do góry