reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Ja tez jestem ciekawa. Mam takiego znajomego ktory podobno tez po oczach poznaje.Niestety wyjechal do rodzinki i wroci dopiero w sobote.Ciekawe co by mi powiedzial. ;) ;)

reklama
Ja tez jestem ciekawa. Mam takiego znajomego ktory podobno tez po oczach poznaje.Niestety wyjechal do rodzinki i wroci dopiero w sobote.Ciekawe co by mi powiedzial. ;) ;)

PATINKO GRATULACJE!!!!

a nie mowilam ze to fasolka!! teraz czekamy na reszte!!
Mazurek ja 2-3 dni po @ mialam bardziej wyrazna kreseczke II niz I :):)

kurcze chcialam jeszcz etyle napisac i zapomnialam...
aha napewno wiem ze na temat tego widzenia po oczach to wydaje mi sie ze po mnie ikt by nie poznal bo ja wygladam jak wymeczone stworzenie i bynajmniej oczy naturalnie sie nie ciesza hihi :)

PATINKO GRATULACJE!!!!

a nie mowilam ze to fasolka!! teraz czekamy na reszte!!
Mazurek ja 2-3 dni po @ mialam bardziej wyrazna kreseczke II niz I :):)

kurcze chcialam jeszcz etyle napisac i zapomnialam...
aha napewno wiem ze na temat tego widzenia po oczach to wydaje mi sie ze po mnie ikt by nie poznal bo ja wygladam jak wymeczone stworzenie i bynajmniej oczy naturalnie sie nie ciesza hihi :)

reklama
Do góry