reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

I@nka i Patinka, wielkie gratulacje!!!!!! U mnie nadal cisza, @ brak, jutro albo w sobotę powtarzam test.
Wczoraj nie zdążyłam sprzątnąc po obiedzie, a już go oddałam, no i co ja mam myśleć?????

reklama
I@nka i Patinka, wielkie gratulacje!!!!!! U mnie nadal cisza, @ brak, jutro albo w sobotę powtarzam test.
Wczoraj nie zdążyłam sprzątnąc po obiedzie, a już go oddałam, no i co ja mam myśleć?????

Patinka-serduszko WIELGACHNE GRATULACJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-wreszcie się serduszko doczekałaś  swojej maleńkiej istotki-życzę Tobie i Twojej fasolce duuuuużo zdrówka .Dbaj o Was. ;D ;D ;D A więc bociek wziął się ostro do roboty teraz nie ma innego wyjścia jak i do mnie przysłać fasolke-czekam na Ciebie BOĆKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Patinka-serduszko WIELGACHNE GRATULACJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-wreszcie się serduszko doczekałaś  swojej maleńkiej istotki-życzę Tobie i Twojej fasolce duuuuużo zdrówka .Dbaj o Was. ;D ;D ;D A więc bociek wziął się ostro do roboty teraz nie ma innego wyjścia jak i do mnie przysłać fasolke-czekam na Ciebie BOĆKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Jeeej:):)SUPER-GRATULUJE!!!!!!!!! I@nko i Patinko;)..ale cuudowna wiadomość;)!-Budująca:)..wierzę, ze i nam sie wkrótce uda:)

reklama
Jeeej:):)SUPER-GRATULUJE!!!!!!!!! I@nko i Patinko;)..ale cuudowna wiadomość;)!-Budująca:)..wierzę, ze i nam sie wkrótce uda:)

Do góry