reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

ale mam dziś podły humor!! już nie mam siły na to wszystko.. :( :( :( jak to jest że niektóre kobiety zachodzą w ciąże od pierwszego razu, a tu człowiek się musi stresować cały czas- będzie czy nie będzie ??? będą II czy znowu nic.. :( :(
sorki dziewczynki ale ja już mam dość..brakuje siły...podły swiat :mad:

reklama
ale mam dziś podły humor!! już nie mam siły na to wszystko.. :( :( :( jak to jest że niektóre kobiety zachodzą w ciąże od pierwszego razu, a tu człowiek się musi stresować cały czas- będzie czy nie będzie ??? będą II czy znowu nic.. :( :(
sorki dziewczynki ale ja już mam dość..brakuje siły...podły swiat :mad:

ALEK...DOSKONALE CIE ROZUMIEM...TEZ SIE TAK CZUJE, A SZCZEGOLNIE W TYM MIESIACU. WCZESNIE TO BYL CHYBIL TRAFIL BO NIE WIEDZIALAM CZY MAM OWU I KIEDY, ALE JAK SOBIE ZROBILAM USG I POWIEDZIAL MI GIN ZE TO WTEDY I WTEDY, A TU NIC...TO JA TEGO NIE ROZUMIEM...JAK TO MOZLIWE SKORO TO BYL WLASCIWY MOMENT.

ALEK...DOSKONALE CIE ROZUMIEM...TEZ SIE TAK CZUJE, A SZCZEGOLNIE W TYM MIESIACU. WCZESNIE TO BYL CHYBIL TRAFIL BO NIE WIEDZIALAM CZY MAM OWU I KIEDY, ALE JAK SOBIE ZROBILAM USG I POWIEDZIAL MI GIN ZE TO WTEDY I WTEDY, A TU NIC...TO JA TEGO NIE ROZUMIEM...JAK TO MOZLIWE SKORO TO BYL WLASCIWY MOMENT.

Witajcie dziewczyny dawno mnie nie było ale jak pan doktor mi powiedział ze narazie nie moge miec dzidziusia to sobie wszytko odpusciłam i smutno mi było ale słuchajcie zdarzył sie cud czułam sie fatalnie, okres nie przychodzi wie zrobiłam test i są dwie krechy!!!! jestem taka szczęsliwa!!! ide dzis do pana doktora!!!!

Witajcie dziewczyny dawno mnie nie było ale jak pan doktor mi powiedział ze narazie nie moge miec dzidziusia to sobie wszytko odpusciłam i smutno mi było ale słuchajcie zdarzył sie cud czułam sie fatalnie, okres nie przychodzi wie zrobiłam test i są dwie krechy!!!! jestem taka szczęsliwa!!! ide dzis do pana doktora!!!!

Oczywiście miałam męzowi zrobić niespodzianke a wszytko innaczej wyszło ale to nieważne!!! Od razu mąz zrobił zdjęcie testowi!!!! jestesm szczęsliwa i czuje sie fatalnie...:)

reklama
Oczywiście miałam męzowi zrobić niespodzianke a wszytko innaczej wyszło ale to nieważne!!! Od razu mąz zrobił zdjęcie testowi!!!! jestesm szczęsliwa i czuje sie fatalnie...:)

Do góry