reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Patina u mnie dokładnie to samo nie pozwala - ale w sumie co ma do tego ;)- mówi że jak mi się tydzień spóźni to wtedy - ale ja moe zwariować jeszcze przed a co dopiero po tygodniu :(. Ale jak kupię sama i nie powiem mu to będzie przecież dla niego niespodzianka i zareaguje naturalnie! Tak mi się wydaje. ;)

Patina u mnie dokładnie to samo nie pozwala - ale w sumie co ma do tego ;)- mówi że jak mi się tydzień spóźni to wtedy - ale ja moe zwariować jeszcze przed a co dopiero po tygodniu :(. Ale jak kupię sama i nie powiem mu to będzie przecież dla niego niespodzianka i zareaguje naturalnie! Tak mi się wydaje. ;)

Hej, robiłam rano test, I krecha, tempka spadła o jedną kreskę, piersi bolą, że budziłam się w nocy. Jak do poniedziałku nie dostanę @ to w poniedziałek robię betę. Jest mi smutno i źle :( Zmieniłam suwaczek do 37 dni, bo inaczej pokazywał, że jestem w 1 dc.

Hej, robiłam rano test, I krecha, tempka spadła o jedną kreskę, piersi bolą, że budziłam się w nocy. Jak do poniedziałku nie dostanę @ to w poniedziałek robię betę. Jest mi smutno i źle :( Zmieniłam suwaczek do 37 dni, bo inaczej pokazywał, że jestem w 1 dc.

:-[Majko..gówka do góry!!!

Ja postanowiłam w tym cyklu nie fiksować tak jak w poprzednim(szczególnie, ze nawet jak sie nie uda-stwierdze, ze tak mialo byc-w czerwcu mam obronę mgr..a termin porodu obliczyłam, ze przypadalby na 15 czerwca..wiec -i tak i tak dobrze)..a jeśli sie@ będzie spoźniala z tydz to wówczas..ale czeeeeekam i nie nastawiam sie tak jak poprzednim razem, bo potem było mi smutno.
To nasz trzeci cykl,z ę tak powiem przytulanek bez zabezpieczenia. Pierwszy -spoko-nie udało sie..OK..w drugim zas baardzo wariowałam;)..rzucam na luuuz:)
Wstałam dziś z super humoriem;)!-i wszystkim takiego życzę!!!Majeczko-usmiechnij sie-Bedzie dobrze!!!

:-[Majko..gówka do góry!!!

Ja postanowiłam w tym cyklu nie fiksować tak jak w poprzednim(szczególnie, ze nawet jak sie nie uda-stwierdze, ze tak mialo byc-w czerwcu mam obronę mgr..a termin porodu obliczyłam, ze przypadalby na 15 czerwca..wiec -i tak i tak dobrze)..a jeśli sie@ będzie spoźniala z tydz to wówczas..ale czeeeeekam i nie nastawiam sie tak jak poprzednim razem, bo potem było mi smutno.
To nasz trzeci cykl,z ę tak powiem przytulanek bez zabezpieczenia. Pierwszy -spoko-nie udało sie..OK..w drugim zas baardzo wariowałam;)..rzucam na luuuz:)
Wstałam dziś z super humoriem;)!-i wszystkim takiego życzę!!!Majeczko-usmiechnij sie-Bedzie dobrze!!!

Majeczko- głowa do góry!! może jeszcze za wcześnie ???
Patina- może to i lepiej..poczekaj kochana tak, żeby były piękne II ;)
Rusałko- podzielam Twój optymizm :) takie nastawienie jest duuużo lepsze, chociaż wymaga wiele samozaparcia ;D
madziujka- jak już będziesz coś wiedziała, to pisz koniecznie!! ::)
trzymam kciuki za Was dziewczynki :) :) :)

Majeczko- głowa do góry!! może jeszcze za wcześnie ???
Patina- może to i lepiej..poczekaj kochana tak, żeby były piękne II ;)
Rusałko- podzielam Twój optymizm :) takie nastawienie jest duuużo lepsze, chociaż wymaga wiele samozaparcia ;D
madziujka- jak już będziesz coś wiedziała, to pisz koniecznie!! ::)
trzymam kciuki za Was dziewczynki :) :) :)

reklama
Do góry