reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

witajcie...
do "@zostaly jakies 3-4dni...a ja juz zaczynam sie martwic bo po pierwsze bylismy wczoraj na urodiznahc i wypilam duzego mocnego drinka:)((() po drugie od paru dni boli mnie glowa dzis nie wytrzymalam i zazylam dwie tabletki przeciwbolowe...i tu sie zaczyna problem bo czy powinnam przeciez niewiem czy nie jestem w ciazy...a le z drugiej strony kazdego miesiaca tak myslalam i odmawialam wszystkiego...CO ROBIC????

reklama
witajcie...
do "@zostaly jakies 3-4dni...a ja juz zaczynam sie martwic bo po pierwsze bylismy wczoraj na urodiznahc i wypilam duzego mocnego drinka:)((() po drugie od paru dni boli mnie glowa dzis nie wytrzymalam i zazylam dwie tabletki przeciwbolowe...i tu sie zaczyna problem bo czy powinnam przeciez niewiem czy nie jestem w ciazy...a le z drugiej strony kazdego miesiaca tak myslalam i odmawialam wszystkiego...CO ROBIC????

Patina nie martw się, wydaje mi się że alkohol i tabletki są zwlaszcza groźne w momencie kiedy zaczyna się ksztaltować już uklad nerwowy dzidziusia, parę dni po ewentualnym zaplodnieniu komórki dopiero się dzielą, dokladnie nie pamietam kiedy zaczynają się specjalizować...Oczywiście lepiej byloby nie ryzykować ale też nie ma sensu żebyś teraz się zabijala wyrzutami sumienia - większość kobiet na tym etapie nie ma pojęcia że może być w ciąży...Generalnie oczywiście że lepiej unikać ale jak już się stalo- nie zamartwiaj się:) Pozdrowionka

Patina nie martw się, wydaje mi się że alkohol i tabletki są zwlaszcza groźne w momencie kiedy zaczyna się ksztaltować już uklad nerwowy dzidziusia, parę dni po ewentualnym zaplodnieniu komórki dopiero się dzielą, dokladnie nie pamietam kiedy zaczynają się specjalizować...Oczywiście lepiej byloby nie ryzykować ale też nie ma sensu żebyś teraz się zabijala wyrzutami sumienia - większość kobiet na tym etapie nie ma pojęcia że może być w ciąży...Generalnie oczywiście że lepiej unikać ale jak już się stalo- nie zamartwiaj się:) Pozdrowionka

reklama
Do góry