reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Sol ja też nie mogę się doczekać wyjazdu, wyjeżdżam juz w poniedziałek. Mimo, że jestem tu od niedawna to juz bardzo się z Wami zżyłam i bardzo będzie mi Was brakować. Może po przyjeździe któraś z Was oznajmi mi, że własnie zafasolkowała??? ;D ;D

Sol ja też nie mogę się doczekać wyjazdu, wyjeżdżam juz w poniedziałek. Mimo, że jestem tu od niedawna to juz bardzo się z Wami zżyłam i bardzo będzie mi Was brakować. Może po przyjeździe któraś z Was oznajmi mi, że własnie zafasolkowała??? ;D ;D

Sol właśnie pomyślałam, że z tamtej ;D przeczytalam od dechy do dechy :) super:) ale zaczęłam od "Sagi o czarnoksiężniku" no i potem o "Królestwie Światła", ale ta najmniej mi się spodobała. No to masz świetny charakterek :) Sol byla moją ulubienicą :) pozdrawiam

Sol właśnie pomyślałam, że z tamtej ;D przeczytalam od dechy do dechy :) super:) ale zaczęłam od "Sagi o czarnoksiężniku" no i potem o "Królestwie Światła", ale ta najmniej mi się spodobała. No to masz świetny charakterek :) Sol byla moją ulubienicą :) pozdrawiam

Dla wszystkich niepoinformowanych - "Sol" i dawna "viwiane" to ta sama osoba.

LILITH - Super miejscowość na Węgrzech. Słynie z kompleksów basenów: zwykłych, termalnych, aqua parku. Polecam wszystkim. Ja już raz byłam, naprawdę super zabawa. A teraz jadę znowu, ale nie z rodzinką, ale z ukochanym. Mam nadzieję, że mu sie spodoba :)

Izabelka - ja czytam już 32 część tej Sagi, a wogóle, to koleżakna mi przyniosła 1 część jak lerzałam chora w łużeczku. Sol też mi bardzo przypadła do gustu, może dlatego, że była jedną z pierwszych tego typu postaci :) inna postać- Saga też mi się spodobała, więc jeśli będę miała cureczkę kiedyś, to dostanie imię Saga :) bo Sol mi w urzędzie nie pozwolą :)

Dla wszystkich niepoinformowanych - "Sol" i dawna "viwiane" to ta sama osoba.

LILITH - Super miejscowość na Węgrzech. Słynie z kompleksów basenów: zwykłych, termalnych, aqua parku. Polecam wszystkim. Ja już raz byłam, naprawdę super zabawa. A teraz jadę znowu, ale nie z rodzinką, ale z ukochanym. Mam nadzieję, że mu sie spodoba :)

Izabelka - ja czytam już 32 część tej Sagi, a wogóle, to koleżakna mi przyniosła 1 część jak lerzałam chora w łużeczku. Sol też mi bardzo przypadła do gustu, może dlatego, że była jedną z pierwszych tego typu postaci :) inna postać- Saga też mi się spodobała, więc jeśli będę miała cureczkę kiedyś, to dostanie imię Saga :) bo Sol mi w urzędzie nie pozwolą :)

Jej a masz moze jakis adres internetowy czy cos??chetnie bym zobaczyla i sie zorientowala cenowo i wizualnie!!!
Ciesze sie bardzo ze wrocilas!!Tak tesknilam za toba!!

reklama
Jej a masz moze jakis adres internetowy czy cos??chetnie bym zobaczyla i sie zorientowala cenowo i wizualnie!!!
Ciesze sie bardzo ze wrocilas!!Tak tesknilam za toba!!

Do góry