reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Jej bardzo bym chciala!! Ale nie raczej niemoga byc!! a zczegolnie ze widzialam jeden pecherzyk hihi a tak to chyba by byla dwa prawda??
Ale brzuszek mam juz pokazny!mimo iz nie mialam apetytu i nic nie przytylam!!!
no teraz za to jem jak oszlala!!! niewiem co mi sie dzis porobilo!

Jej bardzo bym chciala!! Ale nie raczej niemoga byc!! a zczegolnie ze widzialam jeden pecherzyk hihi a tak to chyba by byla dwa prawda??
Ale brzuszek mam juz pokazny!mimo iz nie mialam apetytu i nic nie przytylam!!!
no teraz za to jem jak oszlala!!! niewiem co mi sie dzis porobilo!

Lilith cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku :) A pęcherzyki wcale nie muszą być dwa - przecież możesz mieć jednojajowe ;) (chyba, że coś pokręciłam, ale wątpię ;))

Byłam dziś u gina i jestem bardzo zadowolona z wizyty - chyba już u niego zostanę :) Zlecił mi badania hormonalne a po usg stwierdził, że coś się nie zanosi na owulację... Zmartwiłam się. Oczywiście, podejrzewa prolaktynę - w tym tygodniu mam zrobić badania i z wynikami przyjść w przyszłym. Jakoś tak mam do niego zaufanie... W poczekalni spotkałam przyszłą mamusię - Forumowiczkę :) Ależ ten świat mały :)

reklama
Lilith cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku :) A pęcherzyki wcale nie muszą być dwa - przecież możesz mieć jednojajowe ;) (chyba, że coś pokręciłam, ale wątpię ;))

Byłam dziś u gina i jestem bardzo zadowolona z wizyty - chyba już u niego zostanę :) Zlecił mi badania hormonalne a po usg stwierdził, że coś się nie zanosi na owulację... Zmartwiłam się. Oczywiście, podejrzewa prolaktynę - w tym tygodniu mam zrobić badania i z wynikami przyjść w przyszłym. Jakoś tak mam do niego zaufanie... W poczekalni spotkałam przyszłą mamusię - Forumowiczkę :) Ależ ten świat mały :)

Do góry