reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Przykro mi Mabniolek.Wierze ze teraz we wrzesniu bedzie duzo lepiej.
A ja tak sie rozmarzylam jak zobaczylam tescik LILITH bo 6 lat temu mialam ten sam Quick i tez byly takie piekne II krechy.Oj piekny widok.
Jednak wierze ze we wrzesniu tez je zobaczymy. :) :) :) :)

Przykro mi Mabniolek.Wierze ze teraz we wrzesniu bedzie duzo lepiej.
A ja tak sie rozmarzylam jak zobaczylam tescik LILITH bo 6 lat temu mialam ten sam Quick i tez byly takie piekne II krechy.Oj piekny widok.
Jednak wierze ze we wrzesniu tez je zobaczymy. :) :) :) :)

No i ja też mam nadzieję na testowanie -zobaczymy lub i nie zobaczymy. Przede mną starania więc trzymajcie kciukasy za nas! Bużka ;D

No i ja też mam nadzieję na testowanie -zobaczymy lub i nie zobaczymy. Przede mną starania więc trzymajcie kciukasy za nas! Bużka ;D

Witajcie-Dziękuje Wam za wiare we mnie..Niestety wrzesnia to ja radosnym -pozytywnym testowaniem nie rozpoczęłam. Obudziłam sie po 5 ..ze strasznym bólem jak na@..i do tego mdliło mnie...(tak jak przez ostatnie dni-fatalnie sie czułam)..oczywiscie haapy..bo pewnie to fasolka:).(wieczorem tez ten ból..-maż masował plecy), . Zasypiałam z powodu tego przeszczęśliwa:):)_czubek ze mnie, nie???:)Rano, wiec schowałam sie przed mężem(korciło wieczorem by powiedziec, zę mam test-gdy pytał kiedy testujemy..-zbywałam..aaanie wiem)..Zrobiłam i nic-jedna kreska..Brzuszek i krzyż dalej bolą..piersi nabrzmiałe ..temp 37..(spadła o 3 kreski)..Nie wiem tylko czy dobrze zrobiłam testujac dzis..bo niby ostatni wybryk natury sprawił, ze miałam cykl 24d..ale tak normalnie to mam znacznie dłuższe-przewaznie 30-32 dni..no i teraz głupia myśl-czy test wyszedł dobrze?:)..Oj czerwiec tez jest piękny..tylko ja nie wiem, czy my sie zdecydujemy, bo ja mam w czerwcu obronę mgr ..no i..Poki co-bardzo, ale to bardzo mocno Was ściskam-śle mnóstwo buziaków..i życzę samych szczesliwych chwil.
Troszkę chaotycznie..ale taki natłok myśli i emocji we mnie jest..ale ogólnie jest OK- szczerze sadziłam, ze gorzej to zniosę..
Niech juz ta moja@ przychodzi, jak ma przyjść..bo tylko niepotrzebnie mnie stresuje!

Witajcie-Dziękuje Wam za wiare we mnie..Niestety wrzesnia to ja radosnym -pozytywnym testowaniem nie rozpoczęłam. Obudziłam sie po 5 ..ze strasznym bólem jak na@..i do tego mdliło mnie...(tak jak przez ostatnie dni-fatalnie sie czułam)..oczywiscie haapy..bo pewnie to fasolka:).(wieczorem tez ten ból..-maż masował plecy), . Zasypiałam z powodu tego przeszczęśliwa:):)_czubek ze mnie, nie???:)Rano, wiec schowałam sie przed mężem(korciło wieczorem by powiedziec, zę mam test-gdy pytał kiedy testujemy..-zbywałam..aaanie wiem)..Zrobiłam i nic-jedna kreska..Brzuszek i krzyż dalej bolą..piersi nabrzmiałe ..temp 37..(spadła o 3 kreski)..Nie wiem tylko czy dobrze zrobiłam testujac dzis..bo niby ostatni wybryk natury sprawił, ze miałam cykl 24d..ale tak normalnie to mam znacznie dłuższe-przewaznie 30-32 dni..no i teraz głupia myśl-czy test wyszedł dobrze?:)..Oj czerwiec tez jest piękny..tylko ja nie wiem, czy my sie zdecydujemy, bo ja mam w czerwcu obronę mgr ..no i..Poki co-bardzo, ale to bardzo mocno Was ściskam-śle mnóstwo buziaków..i życzę samych szczesliwych chwil.
Troszkę chaotycznie..ale taki natłok myśli i emocji we mnie jest..ale ogólnie jest OK- szczerze sadziłam, ze gorzej to zniosę..
Niech juz ta moja@ przychodzi, jak ma przyjść..bo tylko niepotrzebnie mnie stresuje!

Rusałko jeszcze tak naprawdę to nic nie wiadomo.., bo może na test za wcześnie trochę , jak miałaś dłuższe cykle.
Zobaczysz..ja mam nadzieję, że jednak @ nie zjawi się u Ciebie ;)
ściskam Cię mocno!!

reklama
Rusałko jeszcze tak naprawdę to nic nie wiadomo.., bo może na test za wcześnie trochę , jak miałaś dłuższe cykle.
Zobaczysz..ja mam nadzieję, że jednak @ nie zjawi się u Ciebie ;)
ściskam Cię mocno!!

Do góry