reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sposoby na zdjęcia bobasów: ozdabianie, pomniejszanie itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idzia i Rybcia - dziękuję Wam, udało się :)

Może macie jakieś propozycje w nowym wątku 8) :)

Ja używałam do tej pory różnych programów np. FrameMaster, ale w tej chwili mam tylko AdobeFotoshop od niedawna i jeszcze nie bardzo umiem się nim posługiwać. Nie widze w nim np. ramek... może któraś też go ma?

reklama
iza - obawiam sie ze nie pomoge ... ja jakos nie mam czasu zeby obrabiac zdjecia w ramki lub inne taki fajne bajery ... ale moz epod wplywem tego watku cos sie zmieni :)

A ja się własnie zastanawiałam skad Iza te fajne ramki bierze :) Bardzo mi się podoba ta, którą masz etraz w podpisie z Karolcią w wózku, jest super :)

Super watek. Ostatnio szukalam programow z ramkami. Ale nie znalazlam nic fajnego :( Pochwale sie kilkoma przykladami, ktore udalo mi sie stworzyc
2nd7.jpg

3km2.jpg

4nr9.jpg

5pu0.jpg

8ey8.jpg

9zg6.jpg

framedimagevt7.jpg

6vl6.jpg

Ciesze się że ten wątek spotkał się z zainteresowaniem :)

Priscilla super, nie widze niestety wszystkich ale te które widze fajne bardzo - jaki to program i gdzie go w necie znalazłaś?

Margarett ta ramka jest w Paint Shop ProX - miałam go ściągniętego z netu ale już go nie mam, a w Adobe FotoShop nie widze żeby coś takiego było, ale może nie umiem znaleźć :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry