reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

Dzieki Deli.

Przed ciąża sie strasznie martwilam, ze bede wielka jak wieloryb w ciązy i strasznie mnie to dobijalo, bo nigdy nie nalezalam do szczuplutkich, malutkich dziewczyn.
Zawsze bylam łasuchem i nadal jestem, ale teraz juz sie tym nie przejmuje. Ciesze sie ze malenstwo zdrowo rosnie, brzuszek mam duzy, ale zadowolony :-D, a zrzucaniem sadelka bede sie martwic jak mi malenstwo podrosnie.

myślę dokładnie tak jak ty:-):-):-)

reklama
Hi hi,
dzieki dziewczyny, bylo mi to potrzebne :-)

Nie ma to jak dumnie wypiąć brzusio i wyjść na zakupy. Nic nie trzeba wciągać ha ha :-D

Wszystkie nasze brzuszki są cudowne, bo nosimy w sobie małe cuda!
:-)

Paula, na glownej stronie forum jest odnosnik "Galeria Brzuszków" i tam admin opisal jak dodawac zdjecia, ale ja to zrobilam najprostsza droga, czyli najlepiej jesli bedziesz miala zdjecie w formacie jpg, mniej wiecej 60-70 dpi.

Kiedy bedziesz pisac posta ponizej strony masz opcje "Zarzadzaj zalącznikami", kliknij tam i wybierz zdjecie ze swojego dysku, kliknij "wyslij" i jak skonczy zapisywanie, zatwierdz posta.

Mam nadzieje, ze wyjasnilam chociaz odrobine sensownie..
Czekamy na Twoje zdjecie ;-)

No to moze sie uda
Oto ja

Załączniki

• 22 tygodnie.jpg
    22 tygodnie.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 36
Hi hi :-)
Alez nie ma sprawy :-)

Sliiczny masz brzuszek, bez rozstępów i zbędnego sadełka :)

Gratuluje!

Moj bąbelek sie właśnie rozbrykał w środku jak zwykle z wieczorka. Podskakuje i boksuje :D

reklama
Do góry