reklama
Kinia
sierpień 2009
no dziewczyny brzuszki zgrabniutkie i fajniutkie)
a mam pytanie może któras z Was moglaby mi pomoc.. dzis od samego rana czuje bol tak jakby w pepku, ile razy go dotkne delikatie to boli tak jakby ktos mi igly wbijal :-(no i jak chodze czasami poczuje tak jakby od srodka mi cos ciagnelo za ten pepek i jeju juz niewiem co sie dzieje czy mam sie bac czy to normalne???
może któras z Was wie co sie dzieje?????
Ja jednego dnia też miałam takie kłujące bóle ni to w pępku, ni obok niego. Zwijałam się z bólu, nie mogłam się ruszać. Cały dzień leżałam i pod wieczór przeszło. Na wizycie spytałam lekarza o ten ból i powiedział mi, że bóle w okolicy pępka nie są bólami ciążowymi, tzn. nie świadczą o niczym złym. Najprawdopodobniej powiększająca się macica unosi i uciska narządy i stąd ten ból. Myślę, że tak właśnie jest i u Ciebie.
nanages
Zaciekawiona BB
,świetny brzuszek,chłopca sie spodziewasz??Kinia bardzo dziękuje za odpowiedz;-) uspokoilam sie :-)
a to jest mój poobiedni brzuszek heheh) wydaje mi sie ze troche podrosl ale moze to po porcji nalesników
nanages
Zaciekawiona BB
Dziekuje:-)no prawdopodobnie dziewczynki ale to nie jest pewne na 100%. okaze sie na nastepnym usg;-)
fajny okraglutkiA to mój dzisiejszy brzuszek po śniadanku
aneczka2425
Fanka BB :)
hihihi na moje oko to szpiczasty
reklama
tak tak,ale chodziło mi że jest widoczny i okragły(szpiczasto okrągły)hihihi na moje oko to szpiczasty
Podziel się: