reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

miloku ja mam czasem takie dni, ze wogole bym nie jadla nic a za to pije litrami doslownie sie z butelką wody mineralniej nie rozstaje...

reklama
A ja dziś średnio ze spaniem, całą noc sie przewracałam z boku na bok, czy wy tez tak macie ,że jak dłużej na jednym boku leżycie to was biodro boli?
Jeny jak mnie dziś to wkurzało!!!!!
Potem sie przestraszyłam, bo budzę sie i śpię na wznak, a to ponoć nie wskazane dla dzidzi, bo uciska główne żyły i krew słabiej przepływa. Ale mam nadzieję, że długo tak nie spałam.

kurcze dziewczyny ja też się kręcę od ponad godziny :-( po mieszkaniu
na zgagę wypijam zimne mleko - tak jednorazowo min pół kubka i przynosi to ulgę na jakąś godzinkę AdiLea i Ania może i wy spróbujcie
mnie znowu wszystko swędzi - nie dość że mam ciągłe kurcze nóg i spuchnięte sa jak cholera że buta wsadzić nie mogę to jeszcze to swędzenie całego ciała :crazy::crazy::crazy: normalnie jakbym jakiś świerzb miała :baffled: buuuuuuuuu
Powiedz o swedzeniu lekarzowi, gdzieś mi sie obiło o uszy ze to jest jakiś zły obiaw jak swedzą ręce i nogi.

Cholestaza...jest niebezpieczna dla dziecka - lec zrobic próby watrobowe na wszelki wypadek Ja tak zrobiłam i wieczorkiem juz miałam spokój bo wyszły ok

okazało sie ze to tylko uczulenie..

marylion - mnie też zaczęło bolec lewe biodro, bo praktycznie tylko na lewym boku leżę - w nocy myślałam, że świra dostanę - na prawy jak się położyłam to mnie coś ciągnęło, na wznak trochę poleżałam i znów na lewy - bo tak mi najwygodniej...

Anik567 koniecznie musisz to zbadać. Moją koleżankę swędziały ręce i nogi i okazało się, że ma cholestazę. To jest niebezpieczne dla dziecka. Jej wywołali poród, także wszystko skończyło się dobrze.

marylion74 mnie cała noga boli, tylko, że prawa bez względu na to czy leżę na lewej czy na prawej stronie.

Ja ostatnio mam lenia okropnego, nic mi się nie chce. Wstaje o 10 rano pokręcę się, ugotuje obiad i o 14 idę spać. Wstaje o 18 oglądam tv i o 22 znowu spać. To takie nie podobne do mnie, takim sposobem już minęły mi dwa dni, nawet nie wiem kiedy:baffled:

Ja ostatnio mam lenia okropnego, nic mi się nie chce. Wstaje o 10 rano pokręcę się, ugotuje obiad i o 14 idę spać. Wstaje o 18 oglądam tv i o 22 znowu spać. To takie nie podobne do mnie, takim sposobem już minęły mi dwa dni, nawet nie wiem kiedy:baffled:
skąd ja to znam..... :dry: i dziwic się, że kg nam przybywaja :angry: a najgorsze jest to, że z tego nic nie robienia mam kiepski humor, jestem nadąsana, marudna - mąż ma mnie dość....

Ujmne to tak "masakra" myslalam ze nie dozyje do rana kazdy ruch w nocy przyprawial mnie o bol brzucha:-:)-:)-(modlilam sie zebym nie zaczela rodzic-wszystko mnie boli-brzuch,biodra i krzyz...zauwazylam tez ze mi sie brzuch opuscil:-(oddech mi trudno czasem zlapac-dysze jak malenka lokomotywa...jak znowu bede miala to straszliwe kucie szyjki to dzwonie do poloznej mimo iz jutro mam wizyte...
ogolnie mam dzis strasznego doła...:-:)-:)-(
nie schodze po schodach-zrobilam sobie zapasy...dobrze ze chociaz lazienke mam na pietrze:baffled:

Ja miałam dziś wizytę, lekarz powiedział mi, że w każdej chwili mam być przygotowana bo szyjka już taka króciutka itd..., zrobił mi USG-Synek waży 3kg:-) ułożony ładnie i tylko czeka na wyjście:-)

reklama
skąd ja to znam..... :dry: i dziwic się, że kg nam przybywaja :angry: a najgorsze jest to, że z tego nic nie robienia mam kiepski humor, jestem nadąsana, marudna - mąż ma mnie dość....
mam dokładnie tak samo:-:)-:)-(na dodatek ostatnio ciągle rycze zupełnie bez powodu...jak tak będę miała na porodówce to położne mnie zlinczują:no:

Do góry