reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Ja w poprzedniej ciazy polegiwalam bo brzuch mi twardnial. Przez dwa tygodnie lezalalam trupem a pozniej juz bylam w domu i sie oszczedzalam, glownie polegujac.
Teraz sie dziwilam ze tak dlugo jestem na chodzie i ze pewnie ciaza bedzie inna. Niestety do czasu. Chociaz dzisiaj jest w miare.. Od czasu do czasu pobolewa. Strach mnie wzial bo to inny bol niz pamietam ten z twardnienia...

reklama
JA w sumie nic nie odczuwam, żadnego swędzenia, pieczenie, więc chyba przestane brać ten clotrimazolum.
Brzuszek czasem mi twardnieje, mam nisko łożysko o myślę ,że od połowy września pojdę na zwolnienie już do końca. Nie ma co się męczyć, tym bardziej, że praca zaczyna mnie coraz bardziej irytować i nerwowa się robię, a to niedobrze dla dzidzi.

My dzisiaj poszliśmy na basen! Oj muszę powiedzieć że rewelacyjnie to na mnie wpłynęło...jestem z relaksowana wszystko jak by mniej napięte. Zresztą to uczucie takiego pozytywnego zmęczenia. No cudnie :-)

anik - często bierzesz tę luteinę, ja wcześniej brałam dwa razy dziennie, a teraz biorę raz. A też masz dopochwowo?

mamjkaty biorę dopochwowo - dlatego w pracy jak jestem cały dzień to mnie dobija myśl, że muszę wyczaić moment aby mi nikt za klamkę nie ciągnął w wc bo za bardzo się stresuję :)
ale wiecie co postanowiłam że pójde w nast.tyg do lekarza i zapytam o dłuższe wzwolnienie np na 2 tyg :-p i odpocznę troszkę - bo ta praca mnie dobija:baffled:

Ja w tym okresie poprzedniej ciąży latałam na zakupy do ciuchlandu i w takich wielkich skrzyniach polowałam na różne rzeczy. Wisiałam sobie za biodra z głowa i brzuchem w srodku i kopałam te kg szmat. A teraz moge pomarzyc. Wogóle jakaś kaleka teraz jestem. kończę 22 tydzień a chodze już jak pingwin, toczac sie z boku na bok.

MYślałam że wyłażę z chorubska, a tu gorzej :-(. Jutro lekarz i zobaczymy co powie, bo moje oskrzela prezętują chęc opuszczenia organizmu przez gardło :-(.

Leika kurcze trzymam kciuki. A skąd to plamienie?? to wina hormonów??przecież już łożysko pracuje także nie powinno się tak dziać. A może to z szyjki? może masz nadżerkę i ona daje o sobie znać??

Nie mam nadżerki, a że zaczęłam plamić od odstawienia luteiny to chyba znów oznacza łożysko... To przez nie miałam krwawnienie w lipcu :-( Byle do środy, na USG na pewno wyjdzie, jeśli coś jest nie tak...

Kurcze Leika,ty to masz przesrane z tym plamieniem....trzymam kciuki,zeby nic powaznego nie bylo....

Ja nie mam jakiegos duzgo sluzu ,czy uplawow.Jedyne co,to czuje tam wilgotno

reklama
Do góry