reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

a ja siedze w domu zgodnie z zaleceniami lekarki...
rozmawiałam z mężem...zaczął się martwić czy napewno mi można brac antybiotyk i o ile nie myslałam o tym wcześniej teraz sie zaczęłam zastanawiać :-(
dostałam Duomox 1g; ktos to brał?

reklama
Ja kiedyś brałam Duomox na gardło ale większa dawkę i jedno co mogę powiedzie na temat tego antybiotyku to to,że zawsze skutecznie działa i leczy szybko.Wiesz, jeśli lekarz zapisał to chyba się nie powinnaś obawiać:sorry2:

dzięki dziewczyny za wsparcie, no ja dziś dołka złapałam, niby cały czas mnie boli podbrzusze, ale skurczy chyba nie mam i jakoś nie wydaje mi się żeby to o czymś jednak świadczyło :-( a ogólnie dziś jakiś kiepski dzień...
ale coś marylion się nie odzywa od rana i aga_q i ania.falko - może One już w szpitalu są ;-)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za wsparcie, no ja dziś dołka złapałam, niby cały czas mnie boli podbrzusze, ale skurczy chyba nie mam i jakoś nie wydaje mi się żeby to o czymś jednak świadczyło :-( a ogólnie dziś jakiś kiepski dzień...
ale coś marylion się nie odzywa od rana i aga_q i ania.falko - może One już w szpitalu są ;-)
nio wlasnie mialam o nie pytac ?????
mamjakty a probowalas ten sposob ,ktory opisywalam pare dni temu ???
ten z masowaniem podbrzusza i sutkow i jeszcze czopkach
podobno skuteczny na tyle , ze boje sie sprobowac :-D:tak:
a niby juz chce rodzic

Jestem jestem, widocznie nie mój czas jeszcze:-(!!! w rodzinie mojego męża są 3 osoby z 10.01 może to tradycja rodzinna i Niunia urodzi sie jutro. Oby!!!
Ja te kłucia, ból brzucha mam od dawna i nic sie nie dzieje, szyjka nie bardzo chce się skrócić. Ale dzis sukces, bo rano i jeszcze ze dwa razy w ciagu dnia miałam takie pomarańczowe upławy, myślę że to czop mógł się pojawić, myślicie że to to?
Ja jutro już 7 dni po terminie!!!!!!!:angry:

No właśnie po znajomych widzę, że dziewuszki cos nie śpieszą sie na świat, prawie każda koleżanka która rodziła córeczkę parę dni przenosiła!!!

A mnie nogi bolą , czuję skurcze takie od pachwin w dół , teraz już nie biorę Asparginu. Te skurcze to takie jak przy porodzie Zuzi , ale słabiutkie , więc to jeszcze nie to .

reklama
Ja wczoraj byłam na wizycie kontrolnej , mały póki co się nie pcha , główka wysoko rozwarcia zero , szyjka długa, KTG w porządku no cóż jeszcez zgodnie z terminem prawie dwa tygodnie przede mną , ale stresa mam już niezłego i wg Usg mały waży 3300:-)
Wszyscy mi mówią żebym już samochodem nie jeżdziła i przez to mam stresa jak do samochodu wsiadam , więc tylko do pracy i z powrotem sama jeżdże , ale to w sumie muszę tylko trzy ulice przejechać , zresztą dzisiaj miałam takiego lenia że tylko na 2 godziny pojechałam .

Jeszcze wczoraj byłam mile zaskoczona bo w szpitalu położne spisały sobie już moje dane żeby przy porodzie było łatwiej i w ogóle miłe były a zazwyczaj jak byłam na kontroli to raczej sceptycznie do mnie podchodziły , bo tam za polakami położne nie przepadają mimo że przecież płacimy za prywatny poród , lekarz mi mówił że one poprostu nie lubią polaków którzy nie mówią po niemiecku a jak się mówi to jest ok, zobaczymy jak to będzie przy porodzie , no i mam nadzieję że zdążę tam dojechać wczoraj z centrum Szczecina do Passewalku jechaliśmy 40 minut z domu mam trochę bliżej więc nie powinnam w tym czasie urodzić po drodze chyba?:szok:
Dzisiaj złapały mnie takie dziwne skurcze w pachwinach i to dość silne czy wy też macie coś takiego czasem?? bo takie miesiączkowe pobolewania to mam już od dawna ale te pachwinowe to były takie że musiałam się zgiąć jak stałam żeby przeszły dziwne:baffled:
Emilka T - ja brałam w ciąży duomox na zapalenie gardła jakoś w 7 miesiącu więc raczej nie ma przeciwskazań , pamiętam tylko że strasznie silną zgagę po nim miałam.

Do góry