reklama
A mnie chyba bierze przeziębienie :-( Taka byłam dumna, że całą ciążę się trzymałam, a teraz chyba będzie problem. Gardło mnie pobolewa, rano obudziłam się z zapuchniętym i zatkanym nosem, a teraz główka zaczyna boleć i chyba mam stan podgorączkowy, bo dostałam strasznych wypieków... Co mogę jeszcze zrobić poza serkiem z czosnkiem i herbatką z cytrynką i miodem?
ania.falko
Entuzjast(k)a
Rondzia dzieki za rade:-) chyba oczekam na mojego i jak przyjdzie z pracy to zaczniemy spiewac na balkonie
Melulu do lozeczka kochana,do lozeczka...mleczko z czosneczkiem strzel sobie
Melulu do lozeczka kochana,do lozeczka...mleczko z czosneczkiem strzel sobie
Melulu
radzę też wyparzyć nogi w gorącej wodzie i się zrelaksować przy Mozarcie:-)
ja czuję się potężna i chyba wybuchnę za chwilę jak petarda, no może zjadłam trochę za dużo-tak jakoś czułam się głodna cały cZas i nagle mnie wypełniło
okropność-stercząca z przodu twarda kula,
ja już nie chcę brzuszka nosić:-( ciężko...
radzę też wyparzyć nogi w gorącej wodzie i się zrelaksować przy Mozarcie:-)
ja czuję się potężna i chyba wybuchnę za chwilę jak petarda, no może zjadłam trochę za dużo-tak jakoś czułam się głodna cały cZas i nagle mnie wypełniło
okropność-stercząca z przodu twarda kula,
ja już nie chcę brzuszka nosić:-( ciężko...
Ania Falko
żebyś ty mnie widziała sfrustrowaną-najpierw przeklinałam zaproszonych gości z parapetówki którzy się na nią pojawili pijani a pózniej ignorowali mnie i mego męża, póżniej po raz nasty padł nam internet bo coś się napieprzyło w jego zainstalowaniu, następnie oddaliśmy samochód do naprawy do salonu i koleś zaśpiewał cenę-taką że wolałabym kupić nowy samochód, a poza tym wszystko inne mnie drażni denerwuje wścieka i jeszcze to zmęczenie
mąż nazywa to depresją a ja po prostu ciążą
żebyś ty mnie widziała sfrustrowaną-najpierw przeklinałam zaproszonych gości z parapetówki którzy się na nią pojawili pijani a pózniej ignorowali mnie i mego męża, póżniej po raz nasty padł nam internet bo coś się napieprzyło w jego zainstalowaniu, następnie oddaliśmy samochód do naprawy do salonu i koleś zaśpiewał cenę-taką że wolałabym kupić nowy samochód, a poza tym wszystko inne mnie drażni denerwuje wścieka i jeszcze to zmęczenie
mąż nazywa to depresją a ja po prostu ciążą
aga_q
TRZYNASTEGO :)
A mnie chyba bierze przeziębienie :-(
współczuję - właśnie jestem w trakcie
Taka byłam dumna, że całą ciążę się trzymałam, a teraz chyba będzie problem.
ja dokładnie tak samo - jak do tej pory zdrowiutka, ale teraz .... masakra.
u mnie kaszel był taki, że popękały mi naczynka w oczach :-(
ja kupiłam oscillococinum - to homeopatyczne jest (Celinka już się kula ze smiechu) i wzięłam całe 6 sztuk;
wyssałam całą paczkę tantum verde - do bani jest;
potem syropek drosetux - nie najgorszy;
pani w aptece poleciła mi całkiem fajnie działający spray tymiankowy do psikania w gardło. smakuje to hmmmm .... słów brak - ale coś tam daje. Tymsal się nazywa;
dobre są krople Sinupret - rozrzedzają wydzielinę - dość drogie, ale warto, bo wydajne na maksa.
już mi jest lepiej odrobinę.
najgorszy jest kaszel
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Aga Oszczylokokcinum dziala? ;-)
ech ... Kochana ...
działa to aspiryna ..... (dużo bym dała za całe opakowanie musującej aspirynki na własny użytek )
ale cóż - takie życie brutalne - coś tam trzeba z apteki przynieść do domu ;-)
oszczylo było w promocji więc kupiłam dwa opakowania i jedno mi pożarł małż
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Kobietki Wy się kurujcie! Do łóżeczka i wygrzewać ciałka Mleko z czosnkiem działa owszem tak samo jak kubek herbaty z wyciśniętą całą cytryną i wielką ilością prawdziwego miodu! Ale tak naprawdę to działa tylko na początku, jak choroba dopiero się rozwija...
Zdrówka życzę Dziewczynki! Trzymajcie się
Zdrówka życzę Dziewczynki! Trzymajcie się
reklama
Dziewczyny ja mam juz dosyc mojego kolana. Boli mnie tak niesamowicie,ze nie moge sie z lozka podniesc. W tamtym tyg. je chyba przygniotlam drugim kolanem, gdy spalam na lewym boku i od tamtej pory nie moge sie pozbyc tego bolu. W ciagu dnia to jakos rozchodze, ale z nadejsciem nocy bol sie nasila do tego stopnia, ze zgiąc go nie moge.Musialam sie wyzalic.
Podziel się: