reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia jakia kuleczka piłeczka:):) suuper
a to i ja wrzucę swojego brzucholka:):)
2012-03-13_13-47-21_HDR.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Fajowe brzucholiki macie - ale one są takie różne w podobnym wieku ciążowym że szok normalnie. Mela, Mońcia- gdzie Wy te duże dzieciaki chowacie ? :-D

Btw dziewczyny co w kółko o kebabach piszą zapraszam na 3 Maja w Kato - tu mamy zatrzęsienie kebabów a najlepszy rzut beretem ode mnie i to całodobowy :-p:-)

kg idą w cycolki i w brzucholka ;D moja mała dzidzia nie jest taka duża bo 470gram ;))

Mońcia - no nie taka mała już - a pewnie taka jak moja bo ja nawet 3 dni wstecz względem Ciebie a mój brzuch to totalna piła do kosza :-D dlatego sie zastanawiam jak te dzidziolki się różnie układają

reklama
Dziewczyny ale macie fajne brzuszki...a moj taaaaki duży postaram się zrobić jutro zdjęcie i dodac.:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry