- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no fakt, choć od jakiegoś czasu kręgosłup mi dokuczaanna- Twój z kolei malutki, ale pewno się aż tak nie męczysz, więc witaj w klubie ;-)
a przed chwilą sąsiadka pierdoła pyta czy ja na l4 jestem z powodu ciąży, mówię że tak ona na kiedy termin - ja na za miesiąc, a ona oj to malutka dzidzia będzie bo nic nie przytyłam, ja na to no malutka ma już jakieś 3 kg
Martulka świetna sesja
martulka84
Fanka BB :)
Joasiah oby jeszcze z tydzień-dwa jak dacie radę.. A brzuś świetny - taki mocno wysunięty do przodu i jeszcze dość wysoko (sądzę po umiejscowieniu pępka) :-)
kopfer
Dziewczęta piękne te wasze brzuszki.
Ja dziś rano się przeraziłam. Wczodzę na wagę a tam 1,5 kg więcej niż w poniedziałek. Nie wiem jak to możliwe, może przez klopoty z załatwieniem się ale to i tak jakoś dużo.
Jestem więc na plusie jakieś 11,5 kg a jeszcze 4 tygodnie zostały. A na początku ciazy nie chciałam przekroczyć dychy ale jak widać co sobie człowiek zaplanuje nie zawsze wychodzi.
Ja dziś rano się przeraziłam. Wczodzę na wagę a tam 1,5 kg więcej niż w poniedziałek. Nie wiem jak to możliwe, może przez klopoty z załatwieniem się ale to i tak jakoś dużo.
Jestem więc na plusie jakieś 11,5 kg a jeszcze 4 tygodnie zostały. A na początku ciazy nie chciałam przekroczyć dychy ale jak widać co sobie człowiek zaplanuje nie zawsze wychodzi.
martulka brzuch jest nisko
niżej niż był
jak leżałam w szpitalu każda położna myślała że ja już do porodu bo tak nisko brzuch i jeszcze duży
no i nie u każdej brzuch się opuszcza chociaż u mnie w 1 ciąży się opuscił więc teraz też widze
niżej niż był
jak leżałam w szpitalu każda położna myślała że ja już do porodu bo tak nisko brzuch i jeszcze duży
no i nie u każdej brzuch się opuszcza chociaż u mnie w 1 ciąży się opuscił więc teraz też widze
Agulka2012
Joasiah sopry brzuszek, ale widać że tylko brzuszek- fajnie.
Ja też 11 kg na plusie a chciałąm tylko 10 ale co zrobić
Ja też 11 kg na plusie a chciałąm tylko 10 ale co zrobić
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: