reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki:D:*
15 kg w pupie, wewnątrz ud, twarz, kark...hmm..
Wczoraj od trzech osób usłyszałam, że brzuch mam niżej... , ze się opuścił.. Ciekawe..
Boli cały czas ta szyjka i plecy... jak na ostrą @...
Muszę kupic mięsko i warzywa. Dziś rosołek i kurczak z patelni dla męzusia:)

Helenka fika co mnie cieszy. Martwi mnie jedynie jej waga..ma pewnie ok 2500.. to za mało na wychodzenie... a sio sio..złe myśli

reklama
animatki - brzuszek piękny, a waga Helenki też ładna. Moja Nina się urodziła 2560 :-p Drugie dziecko, jak dobije do tej wagi to będzie sukces :-D

Jestescie Kochane:D...az sobie pozwoliłam na truskaweczki z bitą śmietanką:D..hihihhi

animatki a waga Ci się nie popsuła? :-Djakie 15 kilo? Nie stresuj się wagą Helenki, ja się urodziłam tydzień przed terminem i ważyłam równiótkie 2kg:szok: i mam się dobrze:-)

waga sprawna:)- niestety;)

Natkę urodziłam w skonczonym 41 tyg z wagą 3550...i 56 cm
Jeżeli urodzę teraz powiedzmy około 37-38 tyg Helenka będzie miała około 3 kg...Taką mam nadzieję:)..
Brzuch juz nie boli..:)

animatki - co Ty piszesz o 15kg. Ja mam 160cm i waże o dyszkę więcej i nie wygladam jak grubas. Poza tym to dzieciaczkowe kilogramy, więc takie słooodkie;-) A wyglądasz bardzo zgrabnie

animatki piękny brzuś:)
a co do wagi Helenki to mój gin mi powiedział, że dziecko może mieć wagę 2,5 kg jak się rodzi (no bo moja też malutka jest i kazał się wagą nie przejmować ważne żeby wszystkie narządy były rozwinięte)

reklama
animatki piękny brzuszek, co do Twojej wagi to absolutnie nic nie widać i się nie przejmuj. ja jestem dopiero w 34 tyg i też już mam na + 15, ale to wynika tylko z dużej niedowagi przed ciążą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry