reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mysza śliczny:) ja to juz mam arbuza jak ta lala:) no i 2,5kg do przodu:) Ale moja babcia mowi ze jestem jakas bardzo gruba, choc ja nie widze tych dodatkowych 2,5kg moze chodzi jej o brzuszek bo naprawde jest pokazny:) moze sie jutro pochwale jak mnie maz pstryknie focie:)

Aniu - grzeszysz :-D Kochana, ja mam już ok 9 kg na plusie :zawstydzona/y: Zdjęcia z boku jeszcze jakoś wyglądają, ale od przodu to jak szafa. A u Ciebie piękny, zgrabny brzuszek i jak pisze zeberka -0 tłuszczyku. Super służy Ci ta ciąża :tak:

hmm to ja nie będę pokazywała swojego
wy takie macie zgrabne brzuszki a ja mam taki jakbym za miesiąc rodziła a nie za trzy :szok:

oj chudzinki Wy moje malutkie :-) śliczne macie brzuszki, takie zgrabniutkie i w ogóle :-)

mój w ten weekend mi wywaliło na maksa :szok: czuję się patrząc na Wasze brzuszki dokładnie tak jak joasiah, tak jakbym miała zaraz rodzić a nie za trzy miesiąca :cool2:

Kurcze dzięki za miłe słowa:) Może ja się jakoś wielka czuje:) W nic się nie mieszcze już, ale też objadam się jak nigdy dotąd może dlatego;) Zawsze zdrowo się odżywiałam, słodkiego po prostu nie lubiłam, dużo dużo sportu a tu dupka:) Ale fajnie było usłyszeć miłe słowo :)

EDIT dziewczyny przepraszam Was najmocniej , ale usunęłam fotkę bo zamuliłam, że to nie jest zamknięty. Dam na zamknięty.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry