- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
twilight
Fanka BB :)
Mysza super! Taki kształtniutki :-)
fasolinka0722
Mysza śliczny ja to juz mam arbuza jak ta lala no i 2,5kg do przodu Ale moja babcia mowi ze jestem jakas bardzo gruba, choc ja nie widze tych dodatkowych 2,5kg moze chodzi jej o brzuszek bo naprawde jest pokazny moze sie jutro pochwale jak mnie maz pstryknie focie
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Myszo śliczny brzusio chudzinko Jejku mój w porównaniu do Twojego to wielkolud hehe Ale jestem grubsza i większa więc nie ma co się dziwić hihi Śliczne te Wasze brzusie !!!
25 tydzień i 4-5 kg do przodu.
ale cudny, zero tłuszczyku chudzinka jesteś
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Aniu - grzeszysz Kochana, ja mam już ok 9 kg na plusie Zdjęcia z boku jeszcze jakoś wyglądają, ale od przodu to jak szafa. A u Ciebie piękny, zgrabny brzuszek i jak pisze zeberka -0 tłuszczyku. Super służy Ci ta ciąża
agucha1986
oj chudzinki Wy moje malutkie :-) śliczne macie brzuszki, takie zgrabniutkie i w ogóle :-)
mój w ten weekend mi wywaliło na maksa czuję się patrząc na Wasze brzuszki dokładnie tak jak joasiah, tak jakbym miała zaraz rodzić a nie za trzy miesiąca
mój w ten weekend mi wywaliło na maksa czuję się patrząc na Wasze brzuszki dokładnie tak jak joasiah, tak jakbym miała zaraz rodzić a nie za trzy miesiąca
ania-aneczka
Kurcze dzięki za miłe słowa Może ja się jakoś wielka czuje W nic się nie mieszcze już, ale też objadam się jak nigdy dotąd może dlatego Zawsze zdrowo się odżywiałam, słodkiego po prostu nie lubiłam, dużo dużo sportu a tu dupka Ale fajnie było usłyszeć miłe słowo
EDIT dziewczyny przepraszam Was najmocniej , ale usunęłam fotkę bo zamuliłam, że to nie jest zamknięty. Dam na zamknięty.
EDIT dziewczyny przepraszam Was najmocniej , ale usunęłam fotkę bo zamuliłam, że to nie jest zamknięty. Dam na zamknięty.
Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: