reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nadalka super :))ma
martulka :O ale już wyskoczył :D hehe ja miałam takie ambitne plany, ale robię sobię foty w różnych ciuchach i miejscach i tak super nie widać! fajoza!

reklama
Natkusia, Nadalka śliczne te Wasze brzusie:-D
Martula, gratuluje wytrwałości!!!

Ja też pewnie w przyszłym tygodniu pstrykne sobie fotki. Też zaczynają mi się pojawiać takie pękniete naczynka na dole brzuszka. Mówi się trudno i rośnie się dalej ;-)

piękne brzuszki ;-)
Martulka - faktycznie, tak ładnie widać różnice, widziałam już wcześniej na forum, jak dziewczynka pstrykała tak focie i całą ciążę w tych samych ciuchach:szok:. Piękny brzuszek.
nadalka, natkusia - no no ładnie już domki urosły :happy:

Natkusia śliczny brzuszek, a rozstępy miej gdzieś;-)
Nadalka no nie powiem okazały domek dla córusi:tak:super:tak:
a bluzeczka taka w moim stylu, ostatnio wybrałam właśnie białą w czarne wzorki na allegro ale okazało się że w moim rozmiarze nie było no i mam różową

Dziewczyny super brzuszki,
ja niestety dopiero od niedawna robię zdjęcia bo wcześniej nic nie było widać :(
Poniżej kolejne robione na zakończenie 22 tyg. 150312.jpg150312a.jpg
jeśli chodzi o wagę to jestem juz na + 6 kg, siedzenie w domu skutkuje przyrostem 1 kg/ tyd.
jak tak dalej pójdzie to będzie kiepskawo

reklama
Nadalka brzuch super już duży!
Martulka brzuszek boski :-) też chciałam robić takie porównania ale mi nie wyszło bo leń ze mnie :-p ale super!
Aiwpa o kurcze jak malutki brzuch :-) ale zaraz Ci wyskoczy, nie będziesz widziała kiedy ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry