reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nadalka super :))ma
martulka :O ale już wyskoczył :D hehe ja miałam takie ambitne plany, ale robię sobię foty w różnych ciuchach i miejscach i tak super nie widać! fajoza!

reklama
Natkusia, Nadalka śliczne te Wasze brzusie:-D
Martula, gratuluje wytrwałości!!!

Ja też pewnie w przyszłym tygodniu pstrykne sobie fotki. Też zaczynają mi się pojawiać takie pękniete naczynka na dole brzuszka. Mówi się trudno i rośnie się dalej ;-)

piękne brzuszki ;-)
Martulka - faktycznie, tak ładnie widać różnice, widziałam już wcześniej na forum, jak dziewczynka pstrykała tak focie i całą ciążę w tych samych ciuchach:szok:. Piękny brzuszek.
nadalka, natkusia - no no ładnie już domki urosły :happy:

Natkusia śliczny brzuszek, a rozstępy miej gdzieś;-)
Nadalka no nie powiem okazały domek dla córusi:tak:super:tak:
a bluzeczka taka w moim stylu, ostatnio wybrałam właśnie białą w czarne wzorki na allegro ale okazało się że w moim rozmiarze nie było no i mam różową

Dziewczyny super brzuszki,
ja niestety dopiero od niedawna robię zdjęcia bo wcześniej nic nie było widać :(
Poniżej kolejne robione na zakończenie 22 tyg. 150312.jpg150312a.jpg
jeśli chodzi o wagę to jestem juz na + 6 kg, siedzenie w domu skutkuje przyrostem 1 kg/ tyd.
jak tak dalej pójdzie to będzie kiepskawo

reklama
Nadalka brzuch super już duży!
Martulka brzuszek boski :-) też chciałam robić takie porównania ale mi nie wyszło bo leń ze mnie :-p ale super!
Aiwpa o kurcze jak malutki brzuch :-) ale zaraz Ci wyskoczy, nie będziesz widziała kiedy ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry