reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
sumko dużo sił życze a kubusiowi szybkiego powrotu do zdrowia. otulamy ciepłymi myślami
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Dziewczyny napiszę krótko: Jesteście kochane !!!!!
Dzisiaj jest już duzo lepiej nie ma gorączki, no i samopoczucie dużo lepsze. Ale antybiotyk robi swoje zwłaszcza że dostał bardzo mocny
Uważajcie na katarki bo Kuba tydzień dzielnie walczył, a skończyło się jak widać. Lekarka mówiła, że najczęstsze powikłania kataru to właśnie zapalenie ucha lub oskrzeli.
Okropieństwo
Dzisiaj jest już duzo lepiej nie ma gorączki, no i samopoczucie dużo lepsze. Ale antybiotyk robi swoje zwłaszcza że dostał bardzo mocny
Uważajcie na katarki bo Kuba tydzień dzielnie walczył, a skończyło się jak widać. Lekarka mówiła, że najczęstsze powikłania kataru to właśnie zapalenie ucha lub oskrzeli.
Okropieństwo
Kasiu jeszcze jedno pytanie o dymki w photoshopie - gdzie/jak to się nazywa (photoshop jest po polsku?)bo ja mam corela i jestem przekonana ze tam tez powinna być taka funkcja ale za ch...nie potrafię jej znaleźć...wiem że szansa jest małą ale może twoja wskazówka jakos mi dopomoże
Basia, w corelu jest na 100% tylko gdzie? Sprawdź w lewym przyborniku nad literką A (pisanie) - tam są narysowane takie nałozone na siebie kwardrat, koło... Nie mam programu na kompie, tylko taki skrypt na papierze i trochę zgaduję ;-)
reklama
Podziel się: