reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Kasiu- sprawdź czy ta gumka na zaworku jest dobrze założona, ona wygląda w obie strony prawie identycznie więc może najlepiej wypróbuj w obie strony, ale powinna taką cieńszą wystającą błonką przylegać dokładnie do ustnika-ciężko to wytłumaczyć...

reklama
Chyba wiem co masz na myśli Basiu. Wygląda na to, że wszystko jest OK, ta błonka niby przylega, w drugą stronę nie mogę założyć, zresztą na naklejce na opakowaniu jest pokazane własnie tak, jak jest założone. Nie wiem o co chodzi...

Bączki Mikołaja też sugerują kupkę, a tu niespodzianka. Z resztą ostatnio strasznie mu się poprzestawiało. Jak codziennie była kupka i to kilka tak teraz jest co kilka dni... Nie wydaje mi sie, żeby go to męczyło, ale ja sie denerwuję, że nie robi kilka dni i już mysle jak mu pomóc... Z resztą konsystencja tez się zmieniła - kiedyś była jajeczniczka, teraz jest rozrobiona plastelinka ;-)

KasiuDe Mi pediatra mówiła że jak kupka jest taka plastelinkowa to może dziecko trzeba trochę dopoić bo u nas się taka pojawiła jak była ciepło i Ola mało wypiła herbatki.

Basia, chyba wszystko jest O.K., bo Miki taką kupkę zrobił tez przy pani doktor i mówiła, że "ładna" :-) Poza tym oprócz mleczka daję mu do picia herbatkę rumiankową i wodę przegotowana.

Kasiu u nas też kupka plastelinkowa ale tez słyszałam ze to normalne
Oliwka znów przestała robić kuopke a miałam nadzieje ze wszystko wróci do normy dziś 4 dzień

A ja właśnie przebrałam Olusię posadziłam do leżaczka a ona w momencie mi kupkę zrobiła. A nie mogła 5 minut wcześniej ;-0. I znowu przebieranie. Tylko kto na pieluchy wyrobi :-)

a mmoja Klaudka jesty na etapie podnoszenia główki-już taak wysoku- ze jak złapie czegos to prawie siada!!!!!!! dziś prawie przekreciła sie cała z plecków na brzuszek!-szoking!!! aaa..i od tyg śmieje się w głos:)

i jakoś tak non stop chce być na rękach...a wazy prawie 6,5 kg./..ręce mi mdleją..i przychodzą chwile- potwornego zmęczenia,,,:(:(...Kocham Cię moja Klucho!!!!!!:szok::-):-):-):-)

reklama
Dorko,moje maleństwo waży prawie 9 kg i też uwielbia być na rączkach, wiec żeby nie zostać kulturystką ostatnio noszę go w huście lulu, co zdecydowanie ułatwia mi życie Wojtuś bardzo to lubi i wrescie moge sobie spokojnie zrobić zakupy, szybko się przyzwyczaił w huście usypia.

Do góry