reklama
madzikk ja tez lubie saunę, ale kriokomora to inne doznanie.Po jest super, masz tyle energii co po 3 red bullach.Zresztą jesteś w niej parę minut wbrew pozorom nie zdążysz wymarznąć.
Ponoć na stawy pomaga, ale chyba w sensie zwyrodnieniowym.
Ponoć na stawy pomaga, ale chyba w sensie zwyrodnieniowym.
Madzik ja tez wole zdecydowanie ciepelko
Ale krioterapia na pewno pomaga w rehabilitacji, rozluznia miesnie - bardzo pomaga na przewlekly bol, wszelkie uszkodzenia, naderwania, zapalenia... i przede wszystkim wzmacnia. Mi pomoglo,, jak chodzilam na zabiego to glwonie korzystali z tego sportowcy ) fajni i starsze osoby.
Ale krioterapia na pewno pomaga w rehabilitacji, rozluznia miesnie - bardzo pomaga na przewlekly bol, wszelkie uszkodzenia, naderwania, zapalenia... i przede wszystkim wzmacnia. Mi pomoglo,, jak chodzilam na zabiego to glwonie korzystali z tego sportowcy ) fajni i starsze osoby.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Madzik- współczuję bólu :* mam nadzieję że znajdziesz w końcu ukojenie choćby w tej kriokomorze
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
madzik współczuję i mam nadzieję ze zabiegi pomogą :*
lepidoptera
Fanka BB :)
Maja - jak po badaniach??
Lepi badanie niczego nie wykazalo... mogl byc piasek lub maly kamyczek, ktore sie wymyly.. albo to zuplenie cos innego bylo.. najgorsze, ze niewiadomo.. a badanie to tez.... taka lipa, jeszcze nigdy nie mialam tak szybkiego i byle jakiego usg! nfz... wrrrr....
dziekuje za pamiec :*
dziekuje za pamiec :*
reklama