Bieta
Początkująca w BB
No właśnie, chyba większość podwójnych wózków jest cieżka i nie prowadzi sie tak łatwo jak pojedynczy bo w końcu wiezie sie dwójkę dzieciaków. Ja sobie zdaję sprawę z tego, ze miodu nie będzie ale na super lekki , zwrotny i zgrabnie wyglądający jednak mnie nie stać. Tak jak któraś z was pisała, za jakiś rok czy może trochę więcej wózek podwójny może okazać sie nam juz nie potrzebny bo starsze dziecko nie będzie chcialo już jeździć w wózku. Wtedy potrzebować będziemy tylko pojedynczego dla młodszego a podwójny pójdzie w odstawkę. Dla tego nie chcę wydawać zbyt dużej sumy na podwójny wózek. Pojedynczy mam i jeżeli nic sie z nim nie stanie to posłuzy mi jeszcze troche bo bardzo go lubię (mam maclarena mx3)
Monika_H_26 dosyć fajny ten twój wózek, zupełnie podobny do KEES. Tesz musze cos więcej o nim poczytac.
Mama Helenki chico wygląda dobrze tez trzeba go obadac :-). Skoro widziałaś na żywo większość wózków po napisz coś o tym ABC Design, bo jak do tą najbardziej mi się podoba, tylk oczywiście nie wiem jak z jego funkcjonalnością. jeżeli masz jakies spostrzeżenia to pisz proszę.
Monika_H_26 dosyć fajny ten twój wózek, zupełnie podobny do KEES. Tesz musze cos więcej o nim poczytac.
Mama Helenki chico wygląda dobrze tez trzeba go obadac :-). Skoro widziałaś na żywo większość wózków po napisz coś o tym ABC Design, bo jak do tą najbardziej mi się podoba, tylk oczywiście nie wiem jak z jego funkcjonalnością. jeżeli masz jakies spostrzeżenia to pisz proszę.
Ostatnia edycja: