reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

No właśnie, chyba większość podwójnych wózków jest cieżka i nie prowadzi sie tak łatwo jak pojedynczy bo w końcu wiezie sie dwójkę dzieciaków. Ja sobie zdaję sprawę z tego, ze miodu nie będzie ale na super lekki , zwrotny i zgrabnie wyglądający jednak mnie nie stać. Tak jak któraś z was pisała, za jakiś rok czy może trochę więcej wózek podwójny może okazać sie nam juz nie potrzebny bo starsze dziecko nie będzie chcialo już jeździć w wózku. Wtedy potrzebować będziemy tylko pojedynczego dla młodszego a podwójny pójdzie w odstawkę. Dla tego nie chcę wydawać zbyt dużej sumy na podwójny wózek. Pojedynczy mam i jeżeli nic sie z nim nie stanie to posłuzy mi jeszcze troche bo bardzo go lubię (mam maclarena mx3)

Monika_H_26 dosyć fajny ten twój wózek, zupełnie podobny do KEES. Tesz musze cos więcej o nim poczytac.

Mama Helenki chico wygląda dobrze tez trzeba go obadac :-). Skoro widziałaś na żywo większość wózków po napisz coś o tym ABC Design, bo jak do tą najbardziej mi się podoba, tylk oczywiście nie wiem jak z jego funkcjonalnością. jeżeli masz jakies spostrzeżenia to pisz proszę.

Ostatnia edycja:
reklama
magsch, nawet nie wiedziałam, że sprzedają go w argosie :sorry: widziałam tylko na ebay. Ten cosatto to prawie to samo co ten z mothercare :tak: tylko ze uboższa wersja :baffled: Zastanwiałam się nad nim ale wygrywa hoxton :tak:

Zastanwiałam się czy niemowlak, nie bedzie miał duszno w lato :-D Bo to tylnie siedzisko to taka czarna dziura :-D A w zimę wydaje mi sie, że jak wsadze dzidzię w ciepły spiwór to nie będzoe problemu :tak:

Bieta ja też nie chce wydac majątku na wózek :tak: Nawet poważnie sie zastanawiam nad jakimś uzywanym w dobrym stanie :tak: Ale jeszcze nic mi nie wpdło w oko za rozsądne pieniądze:baffled:
Z tym wózkem ABC miałam naj mniejszy kontakt :-( To był jeden z moich typów, ale jakość materiału mi się nie podoba:-( wprawdzie mój M twierdzi, że jest ok:confused: Ma duże siedziska, wygodny i regulowany podnóżek dla starszaka :tak: Dziecko siedzące z przodu moze spokojnie spać. Ale mi taki nie jest potrzebny, aj poprostu potrzebuję kawałek siedziska dla Heleny i tyle. No ale u Ciebie mniejsza różnica wieku wiec chyba warto :tak:
Ale chicco ma jeden poważny atut :tak: montuje się do niego fotelik samochodowy:tak: No i jest sporo tańszy razem z akcesoriami :tak:

To tyle moich przmyśleń na temat wózka :-D:-D:-D

domimo25 słyszałam ze takie połączone powozy się fatalnie prowadzi... Poza tym nie przejedziesz, przez żadne drzwi...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny, podczyuje już Was od soboty, chyba wszystkie wiadomości przeczytałam,myślałam że mi pomożecie w podjęciu decyzji jaki wózek dla rodzeństwa kupić, ale widze że nadal borykacie się z problemem jak ja. Potrzebuje wózek dla 1r, 8mieś. córeczki i dla noworodka, Max ma trzy tygodnie. Nadal nic nie kupiłam bo poprostu nie potrafie podjąć decyzji.

jezeli moge podzielić się swoimi uwagami :-)
te wózki widziałam i......
jane powertwin-moja serdeczna koleżanka miała taki model, jak był nowiutki to cudeńko, niestety już go wymieniła zanim dzieciaczki skończyły rok, siadły koła mimo że pompowane, za słaby stelaż.dla rodzeństwa odpada.
Kess B-twin-bardzo mi się podoba, nawet przypomina mi mojej córki pojedyńczego britaxa [lubie solidne wózki] ale niestety ten model jest za solidny, jakdla mnie, ale waga mnie zgasiła!!! 18kg, czytałam na forach, faktycznie pieruńsko ciężki, ale podobno super się prowadzi
graco-stadium duo-starszy model,ale najfunkcjonalniejszy, troche długi, i jak dla mnie to z tyłu słabe koła, chociaż znajoma irolka bardzo chwaliła. jest lekki jak na bliżniaka 14kg.
zoom-fajowy przyjacółka ma dla bliżniaków, bardzo sobie chwali, widziałam i jeżdziłam nim, strasznie długi ale fajowy, tylko cena gasi,

Ostatnia edycja:
Ja mam wózek ABD DESIGN, nie wiem czy ktoś o nim słyszął, jeśli tak, to proszę na priv napisać coś na jego temat bo nie zauważyłam w tym wątku, by ktoś go miał.

...
Kess B-twin-bardzo mi się podoba, nawet przypomina mi mojej córki pojedyńczego britaxa [lubie solidne wózki] ale niestety ten model jest za solidny, jakdla mnie, ale waga mnie zgasiła!!! 18kg, czytałam na forach, faktycznie pieruńsko ciężki, ale podobno super się prowadzi
...

Widziałam dzisiaj niebieski :tak: śliczniusi :tak: A kobieta prowadziła go jedna ręką :szok: bo gadała przez telefon, albo jest jakąś siłaczką, albo rzeczywiście świetnie się prowadzi :-D

A zoom i duette odpadaja, nie wyobrazam sobie, rozmontowywania całego wózka zeby sie zapakować do samochodu :baffled: Mój musi się skaładac naraz ze wszystkim :tak:

reklama
Do góry