Karolina1609
Zaangażowana w BB
Hej czy któraś z Was ma podwójnego danny sporta? jesli tak to jak się sprawdza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też chcemy kupić ale Valco Snap Duo Sport on jest o 2cm szerszy od Trenda i nie ma regulowanej rączki ale w przeciwieństwie do Trendu ma pompowane koła i na tym nam zależy ale niestety żaden z Valco Duo nie posiada amortyzacji.A ja jestem zakochana w Valco Baby Snap Trend duo oglądałam tyle recenzji, że nie mogę się doczekać aż będziemy testować Może któraś z was ma??
też go polecam i też mam go do sprzedania w wersji sport xD jak ktoś chętny to piszcie :-)Ja polecam Bebetto 42. Polskiej firmy, serwis w Polsce. Jest fantastyczny wjedzie w każde drzwi i super się składa. Woziłam go w garbusa , ale muszę sprzedać, bo dzieci urosły Jak jesteś zainteresowana kliknij https://www.olx.pl/oferta/wozek-dla-blizniakow-3w1-bebetto-42-gratisy-CID88-IDFWPr4.html
Dziękuję ale jeden za drugim nie wchodzi w grę, tylko jeden obok drugiego.Ja polecam Bebetto 42. Polskiej firmy, serwis w Polsce. Jest fantastyczny wjedzie w każde drzwi i super się składa. Woziłam go w garbusa , ale muszę sprzedać, bo dzieci urosły Jak jesteś zainteresowana kliknij https://www.olx.pl/oferta/wozek-dla-blizniakow-3w1-bebetto-42-gratisy-CID88-IDFWPr4.html
No to po Michałach może będą jeździć dwa, bo też rozważamy Bugaboo.Bugaboo Donkey 2 Duo. Same plusy. Minus to cena. Można jednak kupić z drugiej ręki, a mimo to otrzymać wózek bez widocznych oznak zużycia.
Ja miałam maxi cosi cabriofixMam pytanie do mam, które posiadają wózek Bugaboo Donkey Twin. Jakie foteliki samochodowe miałyście do tego wózka z podwójnym adapterrm?