Jestem bardzo zadowolona, dziewczyny mają sporo miejsca, jak na wózek bliźniaczy, prowadzi się go lekko, bo sam wózek jest lekki, poprzednia spacerówka ważyła przeszło 20kg. A amortyzacja jest jak w każdym innym wózku, ile dzieci mam tyle wózków przerobiłam, razy dwa, i w każdym na wertepach telepało, pod wysoki krawężnik trzeba unieść przód. Plusem są dwa pojemne kosze, duże budy które zasłonią słonce, osłonią przed wiatrem, dadzą dziecku w spokoju się wyspać, bo osłaniają przed ciekawskimi oczyma. Nie wiem jak to jest ze zdjęciami tego wózka w sklepach, ale ja dostałam model, który ma budę z zamkiem, dzięki czemu rozkłada się ona bardziej, w żadnej ofercie tego na zdjęciu nie ma, nawet w tej gdzie kupiłam wózek, za na prawdę niewielkie pieniądze.
Pozwolę się wypowiedzieć na temat baby jogger, no brzydszego wózka dla bliźniąt nie widziałam (poza tymi jeden za drugim), ma nieregulowany podnóżek, a podstawkę trzeba dokupić osobno, do tego niemało kosztuje. Z tego co zauważyłam, to nie ma też pałąka z przodu. I jeszcze oparcie ma opuszczane zdaje się na pasach, mega nietrafiony pomysł dla mnie. Ale co mama to inna opinia i tak na prawdę trzeba wybierać tak aby nam pasowało i dzieciom a nie innym
Fota mojego wózia z paniami
Zobacz załącznik 959952
I co najważniejsze, pasy w easy go spełniają swoją funkcje, środkowy pasek, ten między nóżkami nie jest na zgięciu podnóżka z siedziskiem, ale jest na środku siedziska i dziecko nie zjeżdża i tak dalej, a boczne pasy na na pasie a nie poniżej bioder.