reklama
Paulina97
Fanka BB :)
Ja nie ma absolutnie żadnych objawów..ciesze się bo wiem że dopiero może się zacząć ale z drugie strony troche dziwnie. Od czasu do czasu (jakies 2-3 razy dziennie) pobolewa mnie lub raczej kuje pod pępkiem,piersi bez zmian. No może od 2 dni przeszkadza mi dym papierosowy.Ale poza tym swietnie się czuje. Ma też któraś z Was tak? Miłego dnia.
Kaamilaaa
Ja sie czuje super [emoji6] wieczorami jedynie lapia mnie mdłości a w dzien moglabym gory przenosić [emoji6]do tej pory tylko dwa razy zdarzyły mi sie wymioty, mam powiekszone ale nie bolące piersi i czasami kluje mnie brzuch i tyle [emoji6]
Pianistka1991
Brak mocy, podwyższony puls, łapanie zadyszki przy najprostszych czynnościach, niekiedy senność, potworny ból (i wzrost [emoji3] ) piersi, czasem kłucie w jajniku.. no i brzuszek delikatnie się uwypukla [emoji6] do tego zmienne nastroje - od euforii po chwilowe stany depresyjne, poważniejszych mdłości nie odnotowałam. [emoji6]
Paulina97
Gdyby piersi mi urosły ja bym smutna nie byla ale jak na razie nic a nic [emoji19] [emoji13]Brak mocy, podwyższony puls, łapanie zadyszki przy najprostszych czynnościach, niekiedy senność, potworny ból (i wzrost [emoji3] ) piersi, czasem kłucie w jajniku.. no i brzuszek delikatnie się uwypukla [emoji6] do tego zmienne nastroje - od euforii po chwilowe stany depresyjne, poważniejszych mdłości nie odnotowałam. [emoji6]
Pianistka1991
Ja miałam marne 70B więc nie gardzę zmiana [emoji41]Gdyby piersi mi urosły ja bym smutna nie byla ale jak na razie nic a nic [emoji19] [emoji13]
Berry90
Cześć dziewczyny jestem w 8tc I do tej pory objawy występowały może przez 1-2tyg. Delikatne nudności bez wymiarów i zmęczenie oraz ból podbrzusza. Poza tym nie czuje że jestem w ciazy I czasami mnie to stresuje. Dużo zdrówka dla Was i fasolek
reklama